Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Jan Eminger
Společnost Jan Eminger se kompletně postará o Vaši střechu. Firma provádí pokrývačské, klempířské, tesařské i izolatérské práce. Střechy Eminger nabízí opravy, rekonstrukce, pokládku nové střechy, stavbu střešních konstrukcí i montáž střešních oken atd. Poradí Vám také s údržbou a rádi Vám vypracují cenovou nabídku zdarma.
Jan Eminger
Dřevovýrobavýroba - palisády a kůly Výroba - pergoly - přístřešky - oplocenky pro lesnické účely - dělící palisádové stěny - ohrady pro zvířata - ploty pro zahrady - celkové oplocení pro koně - prvky pro dětská hřiště - lesní odpočívadla Výroba - zahradní nábytek Výroba - dřevěné ...

Výroba, dodávka a montáž - zahradní domy - pergoly dřevostavba Dodávka - podlahy - PVC - přírodní linolea Pokládka - PVC - koberce (interiérové a zátěžové) Dodávka - plovoucí podlahy - korek Podlahářské prácepokládka - parkety - palubková prkna - laminátové a ...

Tesařské práce Izolace střech Klempířské práce Pokrývačské práce

Opravy starých střech, tesařské práce, usazování střešních oken, kompletní nové střechy, kompletní dřevěné domy.

Truhlářství. Úklidové práce. Maloobchod - prodej. Tesařství. Čištění a úklid. Podnikatel ukončil činnost 12/2005.