Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Propvádí - dřevostavby Truhlářská výroba na zakázku masiv, lamino Výroba - vestavěné skříně (masiv, lamino)

Firma zabývající se výrobou ze dřeva. Tesařství, truhlářství. Výroba - zahradní nábytek.

Zednictví. Truhlářství, truhlářské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Tepelné izolace, zateplování fasády. Realizace, výstavba: -zděné domy, montované domy.

Miloslav Janoušek provozuje truhlářství a tesařství, zaměřuje se na výrobu prolézaček, prvků pro děti, pergol a mnoho dalšího.

Hledáte stavební firmu? Potřebujete rekonstruovat či využít obkladačské nebo zednické práce? Obraťte se na nás! Firma se zabývá stavebními pracemi - zednické práce, obkládání, dlažby, montáže sádrokartonů, ale součástí dodávek jsou i elektroinstalace, instalatérské, topenářské, zámečnické, obkladačské a klempířské práce dle potřeby zákazníka. ...

Výroba: -truhlářské práce -tesařské práce -kompletní střešní a půdní systémy -sádrokartony -pokrývačské a klempířské práce.

Výroba - tesařské konstrukce pergoly, zahradní domky Půjčovna - hliníkové lešení

Zdeněk Rafaj vám poskytuje kompletní střešní práce, od pokrývačství, tesařství, klempířství, rekonstrukci střech až po realizaci střech na klíč. Odborná konzultace s klientem je bezplatnou službou.

Firma nabízí tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Pokládka střešní krytiny, rekonstrukce střech.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -obývací stěny -schodiště -pergoly -nábytek ad.

Pila. Výroba tesařských konstrukcí.

Tesařské práce Hydroizolace střech Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka, montáž - střešní okna ROTO, VELUX

Tesařské práce Truhlářské práce

Práce: -tesařské -klempířské.