Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Tesařství. Tesařské práce. Pokrývačství. Pokrývačské práce. Montáže: - střešní krytiny. Realizace, rekonstrukce: - střechy.

Realizace, výstavba, rekonstrukce, opravy: - rodinné domy, bytové domy - obchod a provozovny - dílenské a skladové prostory - haly a komunikace - betonáže, základové desky - stropní konstrukce - zateplování fasád - kompletní realizace střech - tesařské práce: - dřevěné zahradní domky - pergoly, přístřešky - zámečnické ...

Práce: -pokrývačské -tesařské -zednické (i drobné) -pokládání dřevěných podlah a obkladů -podhledy -rekonstrukce -obklady, dlažby.

Klempířství. Pokrývačství. Tesařství. Suché stavitelství montáže sádrokartonu závěsných kazetových stropu montáže příček ze sádrokartonu tepelných izolací pudní vestavby

Práce: - tesařské - klempířské - drobné stavební - sádrokartonářské.

Tesařství. Práce: - tesařské.

Pokrývačství. Tesařství. Práce: -pokrývačské -tesařské -hydroizolace, izolace proti vodě. Montáže, opravy: -střechy, střešní konstrukce. Výroba: -prvky pro montované stavby, dřevostavby.

Tesařské práce Pokrývačské práce

Pořezy - vlastní pila Dřevostavby - dřevěnice - roubenky Topenářské práce Zdící systémy na PUR pěnu HELUZ, PROTHERM Zámkové dlažby - obklady - dlažby Stavby RD - rekonstrukce Vodoinstalační práce

Tesařské práce Izolace plochých střech Klempířské práce Pokrývačské práce

Výroba - sruby a srubové stavbytesařství kompletní výroba ze dřeva

Výroba a montáž - posuvné brány Výroba a montáž - pergoly - verandy Truhlářské prácevýroba (pouze venkovní stavby) - pergoly - altány - přístřešky - verandy, ... Výroba a montáž - ploty - ocelová schodiště - zábradlí Zámečnické práce

Dřevovýroba Výroba - krmelce pro zvěř - kazatelny - dřevěné koryta - boudy pro psy Výroba - dřevěné obaly a palety

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce.

Výroba: - stavebně truhlářská - tesařská.

Práce: -pokrývačské, pokrývačství a tesařské, tesařství: -rekonstrukce šikmých a plochých střech -zateplení -malířské, malířství -lakýrnické, lakýrnictví -natěračské, natěračství, nátěry střechy a budovy.