UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům solehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva. Od tradičních kotlů na dřevo po moderní automatické kotle, vše s důrazem na úsporu a efektivitu. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Dodáme i moderní kondenzační, plynové kotle. Díky odborné instalaci, kterou ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Montáž: -voda, topení, plyn.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské -rekonstrukce stoupaček a výměna radiátorů. Služby: -montáž vodoměrů.

Služby: -topenářské a instalatérské práce -montáže, vodoinstalace, kanalizace, topení.

Topení, voda, plyn. Práce: -instalatérské a topenářské. Služby: -montáže a rekonstrukce topení, vody a plynu -tepelná čerpadla. Zajištění: -revizí, projektů.

Služby-řemeslo: -instalatérství -topenářství.

Služby: -veškeré vodoinstalatérské a topenářské práce -dodání, montáž.

Služby: -vodoinstalace -topenářské práce -kompletní dodávky kotelen a výměníkových stanic -dodávky a montáž předizolovaných systémů.

Práce: -instalatérské -topenářské -plynařské.

Práce: -vodoinstalatérské -rozvody vody -rozvody kanalizace -topenářské -tepelná čerpadla -sluneční kolektory -podlahové vytápění.

Montáž: -zásobníky na topné plyny -LPG do automobilů -bytové a průmyslové rozvody plynu -vodovodní instalace -topenářské práce. Montáž, prodej, opravy, servis: -plynové kotle a sporáky.

Prodej, montáž: -vodoměry -ústřední topení -plynoinstalace -vodoinstalace -zastoupení plynových spotřebičů JUNKERS, VIESSMANN -zpracování projektové dokumentace -prodej plynospotřebičů na leasing. Provozovna: -Zborov, tel/fax:387995478.

Projekce: -topení -elektro -plyn -zdravotní instalace.

Služby: -topenářské práce -instalatérské práce.

Práce: -voda-topení-plyn -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské.

Tesařské práce Topení Zateplování - budovy Půjčovna - lešení Výškové práce Podlahářské práce - obklady - dlažby Stavební činnost - stavby na klíč Klempířské práce Pokrývačské práce Vodoinstalační práce

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Plynoinstalatérské práce Topenářské práce Vodoinstalatérské práce

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Dodávka a montáž - solární systémy Dodávka a montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Dodávka, montáž - peletové kotle Vodoinstalační práce

Topenářské práce Vodoinstalatérské práce

Montáž a opravy - plynové rozvody Topenářské práce Vodoinstalační práce

Topenářské práce - rozvody topení Výměna - kotle Rekonstrukce - koupelny Výměna - bojlery Rozvody - voda - kanalizace Rekonstrukce - koupelny Výměna - vodovodní baterie Vodoinstalační práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej - topenářský materiál Maloobchod - vodoinstalační materiál Vodoinstalační práce

Tlakové zkošky Plynoinstalace - revize plynu Topenářské práce Vodoinstalační práce