UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům solehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva. Od tradičních kotlů na dřevo po moderní automatické kotle, vše s důrazem na úsporu a efektivitu. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Dodáme i moderní kondenzační, plynové kotle. Díky odborné instalaci, kterou ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Firma Petr Skoták se již řadu let zabývá čištěním kanalizací, domovních odpadů a potrubí. V rámci našich činností Vám pomůžeme vyřešit problémy s kanalizací či kanalizační přípojkou, ucpávky odpadního potrubí všeho druhu, usazeniny, nánosy a podobně. Dále provádíme instalatérské a topenářské práce. Činnost: - údržba, čištění kanalizací, ...

Řemeslnické práce: - plynářské, plynař - topenářské, topenář - zámečnické, zámečník - vodoinstalatérské, vodoinstalatér. Rekonstrukce koupelen. Drobné stavební práce.

Stavební firma: - zakládání staveb a betonáž - zemní práce a výkopy - úpravy fasády, omítky - sanace zdiva - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - instalatérské a topenářské práce - malířské práce - výměny oken a dveří - zasklení lodžií a balkonů

Rekonstrukce střech. Obnova starých střech bez demontáže. K rekonstrukci střech používáme bitumenové pásy, technologii vyvinutou k izolaci veškerých stavebních prvků – včetně šikmých i plochých střech – vhodnou pro rodinné domy, rekreační objekty i průmyslové stavby.

Práce: -topenářské. -vodoinstalatérské. -montáž podlahové vytápění.

Práce v oblasti topenářské techniky a vodoinstalace pro rodinné domy, podnikatelské objekty a bytové domy

Kompletní provedení elektroinstalací, hromosvodů, podlahového vytápění a revizí

Veškeré domácí opravy - hodinový manžel. Výškové práce.

Společnost Kaderka a spol. v.o.s z Blanska provádí instalatérské a topenářské práce s dlouholetými zkušenostmi v oboru. Do každého projektu vnáší inovativní přístup.

Opravy: -elektroinstalace: -výměny zásuvek, vypínačů -opravy v bytových jádrech -výměny svítidel -voda, topení, plyn: -výměny baterií, van*, kotlů -výměny sporáků včetně dodávky -montáž koupelnových doplňků -malířské a zednické práce: -po opravách i individuálně -drobné stavby na klíč -půdní nadstavby -restaurace, bary, ...

Hodinový manžel Instalatérské práce: Opravy a výměny vodovodních baterií. Čištění odtoků v koupelnách a kuchyních. Opravy a výměny toalet. Výměna sprchových koutů. Domácí vodárny. Elektro práce: Zapojení praček, myček a dřezů. Zapojení digestoří. Zapojení světel. Výměna zásuvek a vypínačů. Montáž ventilátorů. Výměna žárovek a ...

Obkladačské práce: -renovace panelové bytové jádra (jádro) na klíč (vybourání umakartového jádra a výstavba nového z tvárnic YTONG) -rekonstrukce kuchyně (kuchyň) a sociální zařízení v RD -obkladačské práce, obkládání koupelny -vnitřní obklady, obložení stěn, mozaiky -vnitřní a venkovní dlažby -zámková dlažba, chodníky -vymývaná ...

ČOV Topenářské práce - inženýrské sítě Vodoinstalační práce - inženýrské sítě

Instalatérské práce: -topení-etážové, ústřední, podlahové vytápění -plyn-nízko-, středo- a vysokotlaký -voda-vnitřní rozvody, koupelny, ohřev vody -kanalizace-svislá, ležatá-rozvody tlakového vzduchu a vakua, chlazení a olejů (oleje), strojní čištění kanalizace do průměru 300mm -renovace a rekonstrukce koupelen-přesný výpočet tepelných ztrát ...

Firma zajišťuje služby v oboru vodo, topo a plyn. Také nonstop havarijní službu a rekonstrukce bytů a budov na klíč. Dále zednické, výkopové práce, pokládku podlah a další.

Projekt vč. statiky, návrh a vizualice ve 3D, dodávka, montáž. Stavební práce, renovace, rekonstrukce, obchod, prodej: -renovace koupelen na klíč -vybavení koupelen na klíč vč. sanitárních předmětů -výroba kuchyňských linek a nábytku, stoly, židle (ZTI) -prodej sádrokartonu -renovace bytových jader v panelových domech (YTONG). Práce: ...

Společnost provádí nejrůznější stavební a instalační práce vody, topení a plynu. Realizuje instalace rozvodů, termoregulačních ventilů, oběhových čerpadel, opravy plynových přípojek, zateplení fasád, rodinné domky na klíč. Také zpracování dokumentace a nonstop havarijní službu.

Instalace hybridních systémů vytápění Systémy vytápění propojující krb s teplovodní vložkou a solární panely.

Společnost se zaměřuje na energetické stavby a úsporné technologie v rámci zařízení budov. Zaměřuje se především na průmyslové areály, obecné a městské stavby i bytové domy. V rámci úspory energie řeší efektivní ohřev vody, vytápění a jiné instalace.

Montáže a opravy tepelného zařízení: -topení -voda -plyn. Revize: -plynového zařízení -kotle, tlakové nádoby. Práce topenářské: -plynovody -průmyslové, nízkotlaké, středotlaké -domovní -kotelny, kotle -tlakové nádoby.

Práce: - montáže - rekonstrukce - vodo-topení-plyn

Rekonstrukce bytového jádra na klíč. Služby: - rekonstrukce, vyklizení, demontáže a bourací práce - zednické a obkladačské práce - rozvody a rekonstrukce vodoinstalace z plastu - rekonstrukce topení, topenářské práce - zámečnické práce včetně montáží - kompletní vybavení sanitární keramikou - montáž koupelnového nábytku a doplňků.

Práce, dodávky na klíč: - rozsáhlé vodoinstalatérské, vnitřní odpadní potrubí ZTI - topenářské - zámečnické. Montáž, kompletace, oprava, servis, revize: - plynová zařízení. Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: - ústřední vytápění, podlahové topení včetně kotlů a MaR.