UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. přináší klientům solehlivé řešení vytápění. Nabízí širokou škálu kotlů na tuhá paliva. Od tradičních kotlů na dřevo po moderní automatické kotle, vše s důrazem na úsporu a efektivitu. Kombinované kotle umožňují využití dřeva i pelet. Dodáme i moderní kondenzační, plynové kotle. Díky odborné instalaci, kterou ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - Kotle na dřevo a tuhá paliva
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Služby v oblasti elektrotechniky, klimatizace a regulace - projekty a revize vzduchotechniky a elektro - montáže vodo topo plyn, větrání, digitální řídící systémy.

Projekce - veškeré technické zařízení budov - měření a regulace Montáž a dodavatelská činnost - v oborech TZB - elektro silnoproud a slaboproud Dodávka - systémy měření a regulace

Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - montáž tepelných čerpadel - montáž solárních systémů - rekonstrukce koupelen.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen, bytových jader - montáž podlahového topení.

Montáž: - dodávka a montáž plynových kotlů Junkers - revize plynu - vytápění - plynoinstalace - vodoinstalace. Služby: - montáž nových rozvodů ústředního ( etážového ) vytápění - rekonstrukce objektů a bytů - rekonstrukce stávajících rozvodů ústředního ( etážového ) vytápění - rozšiřování stávajících rozvodů ústředního ( ...

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - topenářské práce - vodoinstalatérské práce.

Projektová činnost Rekonstrukce - historické objekty Stavby, rekonstrukce, modernizace RD Elektrikářské práce Zabezpečovací systémy Voda, topení, plyn

Plynoinstalační práce Topenářské práce Stavebně zámečnické práce Vodoinstalační práce

Práce: -instalatérské -topenářské

Zabýváme se. - veškerá stavební činnost - ostraha osob a majetku. Topenářské a instalatérské práce, rekonstrukce bytů, ostraha majetku a osob.

Práce, služby: - elektrikářské - zámečnictví - zednictví - podlahářství - vodoinstalace, topenářství - úklid, správa a údržba nemovitostí

Instalatérské a topenářské služby.

Služby: - vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce - čištění odpadů a kanalizace - rekonstrukce domů, bytů - bytová jádra - přestavby.

Činnost, práce: - povrchové úpravy interiérů a exteriérů - štukatérské práce - malířské a lakýrnické práce - obklady, dlažby - elektroinstalace - vodoinstalace - topenářské práce - rekonstrukce domů, bytů

Předmětem podnikání společnosti jsou tyto činnosti: - vodoinstalatérství - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění - montáž, opravy vyhrazených plynových zařízení - opravy vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí - zednictví - malířství a lakýrnictví - úklidové práce.

Instalatérská firma. Velkoobchod, montáž: -sifony, odtoky Hutterer a Lechner -protipožární systémy INTUMEX -kanalizační systémy POLOPLAST -voda, kanalizace, topení, plyn -pasivní požární ochrana.

Vodoinstalatérské a topenářske práce.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Autorizovaný servis: - plynová zařízení. Čištění: - kanalizace. Vodoinstalační práce.

Prodej, montáž, servis spotřebičů značky JUNKERS. Poradenství v oblasti topení, plyn. Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Výměna : - kotle - autorizovaný servis Junkers - spotřebiče JUNKERS.

Stavební firma - kompletní služby od projektu po revizi - průmyslové i bytové instalace - kompletní rekonstrukce a veškeré instalatérské, malířské práce, elektroinstalace.

Projekce vytápění, plyn, chlazení, vzduchotechnika, kotelny a zdroje tepla.

Služby: - elektroinstalace - zemní - malířské - obkladačské - instalatérské - topenářské - stavební činnost