Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Stolařství, truhlářství, výroba na míru - kuchyňské linky - interiéry - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice

Zakázková výroba a renovace, montáž - kuchyně Zakázková výroba - obývací a dětské pokoje - vestavěné skříně - nábytek na míru

Truhlářství, truhlářské práce: -výroba nábytek, nábytku na zakázku -nábytek na míru, kuchyně, kuchyň, kuchyní -obývací stěny, stěna, -kancelář, dveře, dveří, schody, schodiště.

Truhlářství Veselý Truhlářství zakázková výroba, prodej nábytku a bytových doplňků: -kuchyňská linka, kuchyňské linky -obývací stěny, stěna -ložnice-letiště -dětské pokoje, dětský pokoj -nábytek, stoly, stůl, skříně, skříň -židle, stoly, postele

Výroba, renovace -dveře, zárubně, montáž nových dveří a zárubní, výroba posuvných dveří a nábytku na míru – kuchyňské linky, vestavné skříně, postele. Oblast působení Brno a Brno – venkov. Jsme firma zabývající se nejenom výrobou nábytku na míru, ale specializujeme se také na opravy a renovace dveří. Provádíme renovace a opravy interiérových, ale ...

Provádíme zakázkovou výrobu nábytku, nábytek na míru: -stolařské práce -truhlářské práce. -návrhy, realizace a výroba kuchyňských linek -kuchyňské linky -vybavení kanceláří, obchodů, restaurací, penziony a hotely a zahrad na míru - zahradní nábytek, pergoly. Podlahy- dřevěné, vinyl, lamino. Terasové podlahy z exotického dřeva. Demontáž ...

Správa budov a revize, elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství, servis a údržba bazénu, střechy a fólie, truhlářství.

Truhlářství, podlahářství Zednictví.

Truhlářství výroba nábytku na zakázku. Výroba - nábytek na zakázku. Provádíme montáž nábytku, kuchyňských linek a dveří.

Truhlářství, podlahářství Zednictví

Truhlářské práce Výroba - nábytek (stoly, židle, lavice, ...) - dveře (vchodové, interiérové a posuvné) - schody - schodiště (samonosné a celodřevěné).

Stolařské práce, truhlářské práce. Zakázková výroba kuchyňských linek, kuchyně, kuchyní. Kuchyňská linka.

Výroba: - nábytek, - pořez kulatiny, - truhlářství.

Práce, služby: -truhlářství -stolařství -okna, dveře, vrata -pergoly, schodiště, postele.

Zakázková výroba nábytku. Stolařství.

Truhlářské práce, výroba nábytku: -kuchyňské linky -skříně na míru -noční stolky -konferenční stolky -obývací stěny -šatní skříně -postele -dřevěné schodiště -podlahy -všechny druhy dveří.

Stavební činnost: -komplexní práce -stavby na klíč obytné domy, průmyslové, občanské a bytové stavby -sádrokaronové podhledy, obchody, prodejny, rodinné domy -energokanály. Řemeslo: -truhlář -tesař. Výroba: -pila -dřevovýroba.

Stavební činnost, veškeré stavební práce, včetně staveb "na klíč". -stolárna -stolařství-výrobní program je zaměřen na výrobu standardních a atypických otvorových výplní typu euro, eurookna, eurodveře -truhlářská dílna, schody, obložení, dřevěné podlahy, interiérové dveře, terasy, ploty, palubky -stavba na klíč RD

Truhlářství. Veškeré práce ze dřeva Výroba: - dřevěná okna, dveře - nábytek na zakázku - pergoly, schodiště, ploty

Truhlářství, stolařství. Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -materiál masiv i lamino -vybavení: -knihoven (knihovna)-regály s atestem, regál na knihy, regál na šanony, výpůjční pult do knihovny -mateřských škol (mateřská škola): -včetně hraček (hračka, hračky) -stolička, polička (stoličky, poličky) -stolek, lavice (stolky) ...

Truhlářské práce, truhlářství. Výroba - kuchyně - okna - vchodové a interiérové dveře - nábytek - kuchyně.

Výroba, prodej: -třívrstvá lepená deska z masivu -biodeska, biodesky, spárovka, spárovky -nábytková dvířka z třívrstvé lepené desky -dveře z třívrstvé lepené desky. Interiéry: -zákaznická výroba -schodiště -kuchyně a jídelny -koupelny, předsíně -obývací a dětské pokoje, pracovny -vestavné skříně -ostatní interiéry.

Výroba, prodej: -dřevěná okna, dveře -eurookna. Dřevovýroba. Truhlářství.

Návrh, realizace, montáž: -zakázkové interiéry. -zakázkový interiér dle našich i dodaných návrhů. Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek (nábytku) -kuchyně, obývací a dětské pokoje, jídelní stoly, (stůl, ) ložnice, předsíňové sestavy, ložnice, šatny (šatna), kancelářský nábytek.