Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství, výroba, prodej, dodávka nábytek, nábytku. Zabýváme se převážně zakázkovou výrobou nábytku a kuchyní. -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -vestavěné i polovestavěné skříně -posuvné dveře -stoly, postele -různý atypický nábytek.

Stavební firma, činnost, práce: -stavby na klíč -novostavby -opravy, rekonstrukce, modernizace -tesařství, krovy, střechy, tvrdé krytiny (pálené, betonové, vláknocementové) -klempířství včetně tvarovaných krytin. Dřevovýroba: -výrobky stavebního truhlářství -eurookna (atypické rozměry).

Firma Jiří Heřmanský se zabývá truhlářskou výrobou atypického nábytku na zakázku. V rámci naší činnosti vyrábíme interiérový i zahradní nábytek dle požadavků našich zákazníků. Současně také realizujeme montáž zárubní, dveří a doplňků značky Vltavín.  Vyrábíme např. vestavěné skříně, stoly, schodiště, kuchyňské linky, pergoly, ploty a zahradní ...

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba, prodej nábytek z masivu, nábytku. Výroba kuchyní, kuchyně. Skříně, skříní. Stavební truhlářství. Stolařské práce, stolař.

Práce, výroba: -truhlářství -zakázková výroba Výroba, prodej: -dveří, dveře vnitřní i vchodové -kuchyně, kuchyní, ložnice, schody a nábytek -nábytku z masivu i lamina, dětské pokoje-šatníky, postele, skříně, stoly, interiéry. Schody, zábradlí ze dřeva. Provádíme výrobu nábytku jak firmám tak i soukromým osobám.

Stavební Firma. Nabízíme projektovou činnost ve výstavbě, provádíme stavby, demolice a kompletní rekonstrukce.Realizuje projekty jako dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy.Provádíme tesařské, pokrývačské, klempířské, truhlářské, izolační, zateplovací a jiné stavební práce.

Firma TRUHLÁŘSTVÍ BRNO - Jiří Hemzal se sídlem v obci Útěchov v Jihomoravském kraji se zabývá výrobou nábytku na míru. Vyrábíme především zařízení interiérů, kanceláří a vybavení do restaurací. Současně také nabízíme výrobu obalů pro mezikontinentální dopravu - různé typy beden. V rámci své činnosti pro své zákazníky také zajistíme opravy a ...

Truhlářství, nábytek z masivu, zahradní nábytek -malé sériové práce, polotovary

Služby: -zakázková stavební výroba -výroba nábytku -truhlářství.

Truhlářství, truhlářské práce. Stolařství, stolařské práce. Výroba, prodej kuchyní, kuchyně. Nábytek, nábytku. Stavební truhlářství.

Společnost 86 design s.r.o. se specializuje na truhlářskou výrobu: - kuchyňské linky - šatny - vestavné skříně - obývací pokoje - komerční prostory - kancelářské vybavení - dětské pokoje - koupelny.

Truhlářství. Dřevovýroba, stolařství, kuchyňské studio, zakázková výroba na míru, prodej: -nábytku, nábytek -interiéry -obklady -dveře, dveří -schody, schodiště -regály -vybavení interiérů -terasy -lakování.

Výroba: -truhlářství -zakázková výroba -nábytek, kuchyň, kuchyně.

Truhlářství, vyrobíme: - Okna - Dveře - Dveře interiérové - Vrata -Schodiště - Podlahy - Kuchyňské linky - vestavěné skříně - Šatní a úložný nábytek - Dětské pokoje - Pergol

Kompletní realizace bytových a komerčních interiérů na míru s vlastní výrobou nábytku: - dětské pokoje, kancelářský nábytek, koupelny, kuchyně, obývací pokoje, postele, dětské pokoje, schodiště, výrobky z masivu.

Kompletní zakázková výroba bytového nábytku a venkovních dřevěných staveb.

Výroba nábytku, zakázková výroba nábytku, vestavěné skříně, nábytek Znojemsko, Třebíč: -obývací stěny -ložnice -vyklápěcí postele -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -počítačové kouty -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -vše včetně armatur a elektrospotřebičů. Podle potřeby montáž a doprava zajištěna.

Kompletní návrh, výroba interiéry, truhlářství, stolařství: -dřevěný nábytek -kuchyňský nábytek, kuchyně -interiérové dveře, dveří -koupelnový nábytek, koupelny, koupelna -vestavné, vestavěné skříně -dětský, dětské pokoje -komody, komoda, stolky, stolek -další bytový nábytek -nábytek je vyráběn z přírodních materiálů různých ...

Truhlářské práce Technická správa budov Dodávka - centrální vysavače Zateplování fasád Výměna - okna - dveře Revitalizace panelových domů - stavební činnost Realizace - střechy Kovovýroba

Truhlářství - zakázková výroba. Vyrobíme vše na co si jen vzpomenete (kuchyně, dětské pokoje, vestavěné skříně, šatní skříně, zádveří, schody, kanceláře, pracovny).

Truhlářské práce. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek do interiérů restaurací - vestavěné skříně.

Společnost Josef Malík se specializuje na zednické práce jako jsou kompletní rekonstrukce (malých či velkých objektů, bytů, rodinných domů nebo koupelen). Nabízím obkladačské práce jako například obklady stěn, pokládka dlažby a obklady krbů. Kromě zednických a obkladačských prací provádíme i výrobu ze dřeva - pergoly, ploty, dětská hřiště ...

Již od roku 1997 se společnost STORO s.r.o. zabývá výrobou dřevěných oken a vchodových dveří. Kromě samotné výroby oken poskytujeme i demontáž starých oken, montáž i zednické práce včetně dodávky a montáže venkovních i vnitřních parapetů různých dekorů. Dodáváme i další doplňky, jako jsou vnitřní žaluzie, venkovní žaluzie nebo rolety, ...