Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Výroba kuchyňských sestav, kancelářského nábytku, vestavěných skříní i atypických výrobků včetně návrhů.

Zakázkové truhlářství. Truhlářské práce. Výroba z masivního dřeva: - oken a dveří - interiérového nábytku - do ložnice, obývacího a dětského pokoje - schodiště, zábradlí - postele - venkovní ploty, brány. Opravy, renovační nátěry, zasklívání - okna, dveře.

Truhlářské práce: -okna -dveře -vrata -schody -postele -komody -venkovní stavby

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -koupelnový nábytek -nábytek na míru. 3-D návrhy interiérů na PC**.

Stavby na klíč. Běžné údržbářské opravy bytových a nebytových prostor. Práce: -zednické -elektroinstalační -zámečnické -vodoinstalační -topenářské -truhlářské. Prodej a servis: -kotle na dřevoplyn.

Nákup, prodej a opravy: -starožitný nábytek -výroba replik -broušení a odstraňování starých nátěrů.

Realitní činnost. Zprostředkování, prodej: - rodinné domy - byty - stavební pozemky. Truhlářství, podlahářství. Výroba: - kuchyně, kuchyňské linky. Ve spolupráci se společností Technorol s.r.o. nabízíme prodej: - plastová okna a dveře značky VEKA.

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - dřevěný nábytek - čalouněný nábytek - sedačky. Výroba čalounických výrobků. Čalounické opravy u zákazníka doma. Podlahářství, podlahářské práce. Pokládka: - plovoucí podlahy Stavba, realizace: - pergoly a dřevěné přístřešky, zastřešení.

Povrchové úpravy polotovarů pro automobilový průmysl. Stolařské a truhlářské práce, stolařství a truhlářství. Nákladní autodoprava do 3, 5, tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Výroba nábytku: -kuchyňské linky -obývací stěny - schody, obklady -vybavení hotelových apartmánů, lékáren i ordinací. Nabídka čalounění. Truhlářské práce.

Ruční výroba zahradního nábytku z masivu - truhlářské práce na zakázku

Truhlářské výrobky a tesařské práce: -okna, dveře, schody -balkony, ploty, nábytek, zahradní domky i pergoly. Prodej: -okrasné kameny -dekorativní dřevěné výrobky -palivové dříví -suché stavební řezivo pro truhláře.

Výroba, prodej a montáž: -vestavěné skříně, šatny na míru -obývací stěny -nábytek do ložnic, kanceláří a ordinací.

Zakázková výroba: TRUHLÁRNA -klasická a segmentová okna -vchodové dveře, vrata -schody, zábradlí -pergoly, altány, ploty -obklady stěn -atypický nábytek.

Truhlářství: - kuchyňské linky, - nábytek na zakázku. Stavební rekonstrukce: - byty, - obchody.

Soustružení dřeva. - truhlářské práce

Truhlářství: -zakázková výroba a prodej -nábytek pro hotely, banky, obchody, kanceláře a restaurace.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba: -okna -dveře.