Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Provádí: - stolařské práce - truhlářské práce - dřevěné obaly (krabice, bedny).

Stolařství. Výroba: -kuchyňské linky -ložnice -dveře -okna -vrata -jídelny -bary.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - zahradní nábytek - kancelářský nábytek - dveře - dětské pokoje - ložnice - schodiště - vestavěný nábytek.

Stolařství. Výroba: - dveře - vrata - schody - obložení.

Truhlářské práce. Zakázková výroba.

Truhlářské práce. Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů z ekopanelů.

Výroba na zakázku: -nábytek z masivu -kuchyně -kancelářský nábytek -vybavení interiérů -dveře, zárubně -stoly -rolety -boudy pro psy.

Nábytek na zakázku Hoblina Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - obývací stěny - bytové doplňky - kancelářský nábytek - skříně na míru - nábytek do interiérů, restaurací, obchodů - školní nábytek.

Truhlářství Výroba: - okna - dveře - balkony - schody - podbití a podhledy - ploty a zábradlí - kuchyně - nábytek.

Stolařství. Výroba: - okna a sveře.

Truhlářství Výroba nábytku z masivu: - dveře venkovní i vnitřní včetně zárubní - kuchyně - postele - schody - skříně - stoly - vrata - ruční vyřezávky - nábytek s mysliveckými motivy.

Truhlářské a stolařské práce.

Truhlářské a stolařské práce.

V+V stolařství Stolařství-pila: -výkup a pořez kulatiny. Výroba a prodej: -pilařské výrobky -výroba nábytku -geodetické kolíky.

Stolárna. Stolařství. Stolařské, truhlářské práce. Výroba: - stavebně truhlářské výrobky ze dřeva.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku. Návrhy interiérů. Provozovna: Severní 207, Červenka, 784 01.

Truhlářství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba: - nábytek.

Zakázkové truhlářství Výroba: -nábytek na míru.

Výroba: -dřevěné modely -pryskyřicové modely -kovové modely -hliníkové odlitky -odlitky z oceli a tvárné litiny -formy pro výrobu gumových produktů, plastů a skla -truhlářská - dveře, výlohy, dělící stěny, kuchyně, ložnice, kancelářský nábytek.

Zakázková výroba nábytku, stolařství: -kuchyňské linky včetně montáže a dodávky spotřebičů -dveře -dýhované obložkové zárubně -kancelářský nábytek -skříňě -schody -bytové doplňky.

Interiéry SVOZIL Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice a obývací stěny - bytové doplňky. Výroba z materiálu: - lamino - dýha - masiv.