Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Elektromontáže, stavební práce, zámečnictví, truhlářství, autodoprava, klimatizace, vyřezávání fólií.

Výroba, prodej: -kuchyňské linky na míru -vestavěné skříně -vestavěné spotřebiče -provedení lamino, masiv, folie -realizace od návrhu až po vyměření ve vaší domácnosti.

Prodej nábytku: -obývací stěny, ložnice, postele, matrace -sedací soupravy -české kuchyňské linky, prodej, montáž -dětský a kancelářský nábytek. Výroba Manětín 311 331 62 Manětín Pracovní doba: Po- Pá 6-16 hod Tel: 739 350 042 E-mail: info@stuksa.cz michalkolar@stuksa.cz

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský -bytový. Výroba, montáž a dodávka: -vestavěné skříně -skříně na míru -kuchyňské linky -posuvné dveře originál DSH Velkoobchod, prodej: -posuvné dveře pro truhláře -posuvné dveře originál DSH. Dodávka, montáž: -stínící technika-žaluzie, předokenní rolety -venkovní žaluzie ...

Truhlářství, výroba nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -ložnice -dětské pokoje -kancelářský nábytek (PC stoly, registratury, kontejnery) -vestavěné skříně -konferenční stolky -televizní stolky -rohové lavice s kuchyňským stolem -bytové doplňky (květinové stolky, poličky, rohové police, věšákové stěny).

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Podlahářské a stavební práce: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -truhlářská výroba, renovace schodů -žaluzie, okenní a vratové systémy -fasády, zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce RD.

Truhlářství mistr M s.r.o. sídlící na adrese Plzeň, Průmyslová 33 je zakázkové truhlářství, které vyrábí nábytek na míru jako jsou rovné kuchyně a kuchyňské linky do tvaru L nebo U, vestavěné skříně, skříně a skřínky, nábytek na míru do předsíně, obývací nábytek, ložnice, kancelářský nábytek a koupelnový nábytek. Truhlářství se sídlem v Plzni dále ...

Výroba a montáž: - vestavěné skříně (truhlářské práce). Zasklívání lodžií. Montáž: -žaluzie -shrnovací dveře. Pokládka plovoucích podlah.

Práce: -truhlářské -tesařské -výroba a montáž dveří -výroba zárubní.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Truhlářství. Vyrábíme na zakázku kuchyně, vestavěné skříně, nábytek, provádíme další truhlářské práce, např. pokládky plovoucích podlah. Máme individuální přístup, používáme jen kvalitní, ověřené materiály a kování.

Vyrábíme špaletová okna dle rozměrů a potřeb zákazníka s jednoduchými skly i dvojsklem. Naše okna jsou vždy z kvalitního lepeného materiálu: smrk, borovice, modřín, dub a meranti. Špaletová, kastlová okna se používají zejména pro historické domy.

Truhlářství: -výroba modelů pro slévárenskou výrobu -výroba nábytku z masivu -zakázková výroba.

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.

Truhlářské práce: -projekt, výroba, montáž nábytku -výroba atypických kusů nábytku -výroba atypických oken, dveří atd. -výroba schodů.

Truhlářství: -zakázková výroba interierových dveří -atypické dveře, masivní dveře, dýhované dveře, bezfalcové dveře -včetně zárubní a rámů -včetně montáže a dopravy.

Truhlářství: -zakázková výroba z masivního dřeva, dýhovaných a laminovaných desek.

Truhlářství. Výroba: -bytový nábytek a kuchyně z lamina a masivu -zakázková výroba z masivu.

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -truhlářské práce -stavba a pronájem lešení. Provozovna: -Šlovice 22, tel.377828110

Truhlářství. Projekt, výroba, prodej, montáž: -nábytek kancelářský -nábytek pro prodejny, restaurace, hotely, ordinace.