Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Zakázkové truhlářství, patra na spaní. Patra rohová Info... umístěná v rohu místnosti, podepřená jedním sloupkem Patra ode zdi ke zdi Info... spojují protilehlé zdi, příp. se dotýkají i třetí zdi, většinou beze sloupků Patra u zdi Info... přiléhají k jediné stěně. Na opačné straně jsou podepřena dvěma sloupky Podia Info... ...

Výroba a prodej: -palisády -rigle -oplůtky -loupané kůly -plotové prvky -srubové palubky. Výrobky na zakázku podle přání: -truhlářské výrobky -zahradní nábytek -ozdobné mříže.

Provádění truhlářských a podlahářských prací.

Zakázkové truhlářství Zakázková výroba: -truhlář, stolař -schodiště -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -nábytek z masivu, dýhy a lamina -dýhování na zakázku.

Potřeby pro truhláře a kutily, modelářské potřeby. Výroba nábytku na zakázku.

Zakázkové truhlářství: -truhlářské práce

Truhlářství: -výroba ze dřeva masiv, dýhovaný masiv, dýha, laminodesky -okno, okna -dveře -oddělovací stěny -palubky -dýhované obklady -nábytek -kancelářský, dětský, kuchyňský, stoličky -nábytek pro restaurace, bary, vinárny -postele, válendy i s úložným prostorem, palandy.

Zakázkové truhlářství. Vysoušení dřeva. Dřevovýroba.

Truhlářství - výroba: -okna -dveře -výrobky dle přání.

Práce: -truhlářské. Výroba: -prahy dřevěné.

Výroba nábytku. Truhlářské zakázkové práce.

Truhlářství. Zakázková výroba: -kancelářský nábytek -okna, dveře -kuchyňské linky i kompletace -špaletová okna -vestavěné skříně -dřevěné obklady stěn -schody -selský nábytek -smluvní doprava našich výrobků až k zákazníkovi -dvouletá záruka na naše výrobky

Truhlářství. Zakázková výroba z deskového materiálu: -výroba a renovace nábytku -koupelnový -kancelářský -sektorový -atypický -vestavěné skříně.

Tesařství, truhlářství Práce: -tesařské -truhlářské -sádrokartonářství -postřik proti dřevoškůdcům.

Truhlářství. Zakázková dřevovýroba: -okna, okno -kazetové dveře -dřevěné schody -různé atypické prvky.

Truhlářství Zakázková výroba: -rovná i točitá dřevěná schodiště -točitá madla -zahradní altány, chaty -nábytek vč. prodeje kancelářský, bytový, kuchyňské linky i atypické včetně rekonstrukcí s dodávkou spotřebičů -materiál masivní dřevo, dýhované a laminové desky -soustružení dřeva -běžná i atypická okna a dveře -dřevěné ...

Provádíme tesařské a truhlářské práce, pořez a výkup dřeva.

Truhlářství: řezání plošných izolací.

Truhlářství. Zakázková a atypická výroba z masivu, lamina a dýhovaných materiálů, nabídka interiérového vybavení.

Truhlářské práce: - truhlářství Zakázková výroba - oken, okna, eurookna, dveře, nábytek

Služby: -stavební zámečnictví a stavebně truhlářské práce, - malířské, natěračské a sklenářské práce.

Truhlářské práce: - interiéry - kuchyně - schodiště - vestavěné skříně.

Truhlářské práce. Zámečnictví.

Truhlářství. Stolařství.