Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Práce stavební, truhlářské a sklenářské. Výroba: - EUROOKNA s kováním ROTO - vchodové a vnitřní dveře - domovní vrata - prosklené stěny - výklady, výlohy - izolační dvojskla. Zakázková výroba nábytku.

Truhlářské práce Výroba: -nábytek na míru -kuchyňské linky

Truhlářské práce. Výroba: -skříně -stoly -zahradní nábytek -vybavení interiérů restaurací, prodejen

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -laboratorní nábytek -vestavěné skříně

Truhlářství. Zakázková výroba: -okna, eurookna -dveře -nábytek.

Truhlářství je zaměřené na výrobu a montáž dřevěných oken, dveří a výrobu schodišť. Okna vyrábíme v různých konstrukčních variantách: -okna typu Euro IV 68 (dnes nejběžnější typ oken) -okna typu Euro 56 (starší typ eurooken pro méně náročné stavby) -okna špaletová s izolačním dvojsklem -okna špaletová s jednoduchým ...

Nabízím zakázkovou výrobu a montáž kuchyní, nábytku, dveří, schodišť, pergol a mnoha dalšího.

Výroba: -vnitřní dveře -vchodové dveře -balkonové dveře -výkladce -repase dřevěná okna a dveře -schodiště -interierové prvky ze dřeva. Lepený program. Smluvní partner požárních uzávěrů firmy DASIP. Sušení dřeva, sušárna.

Práce. -natěračské -malířské -stavební úpravy, dokončovací stavební práce -sádrokarton, fasády -rekonstrukce kuchyně, koupelny, obklady -kladení podlahy, krytiny -kuchyňské linky a truhlářské práce -elektro do 12 kV.

Milan Krejčí truhlářství MK, dřevovýroba Příbram, závěsné postele, kuchyně, stoly, stolky, skříně, koupelny, kanceláře, obývací stěny, exteriéry, schodiště, dětské pokoje. Představujeme Vám rodinnou firmu, která se nachází v Příbrami ve středních Čechách. Byla založena v roce 1992 a zabývá se truhlářskou a nábytkovou výrobou. Nyní ...

Zakázková, sériová a atypická výroba: -dřevěná okna jednoduchá, EURO 56, špaletová, zdvojená. -dřevěné dveře venkovní, vnitřní, atypická včetně dřevěných zárubní (obložek). Opravy, repase, renovace. S možností montáže, povrchové úpravy a zasklívání (i technologií DITHERM). Zakázková výroba: -interiéry na klíč. Dřevovýroba: ...

Výroba a prodej nábytku Příbram. Čalouněný, nečalouněný, bytové doplňky, nábytek na míru, ložní prádlo, prodej na splátky i bez navýšení, konzultace, zkušenosti z výrobou a prodejem více jak 15 let.

Antik nábytek. Služby: -selský stylový nábytek -prodej nábytku z masivního dřeva -výroba nábytku na zakázku -výroba replik -interiéry -stylové kuchyně -vlastní návrhy -stylové doplňky -doprava-montáž -výkup nábytku a starožitností do roku 1930.

Truhlářství Restaurování, opravy: -starožitný nábytek včetně čalounění. Výroba: -repliky -nábytek -stavební truhlářství.

Výroba a prodej: -palisády -rigle -oplůtky -loupané kůly -plotové prvky -srubové palubky. Výrobky na zakázku podle přání: -truhlářské výrobky -zahradní nábytek -ozdobné mříže.

Zakázkové truhlářství Zakázková výroba: -truhlář, stolař -schodiště -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -nábytek z masivu, dýhy a lamina -dýhování na zakázku.

Potřeby pro truhláře a kutily, modelářské potřeby. Výroba nábytku na zakázku.

Zakázkové truhlářství: -truhlářské práce