Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářská výroba, truhlářství, stolařství: - interiéry na zakázku - vestavěné skříně, kuchyně - prolézačky na dětská hřiště - dřevěná zahradní polohovací lehátka - výroba z masivu, obklady schodišť - restaurování nábytku.

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Velkoobchod a maloobchod Malířství a natěračství Hostinská činnost

Truhlářství. Výroba: -celodřevněný nábytek - z tvrdého masivního dřeva: -ložnice: -postele, noční stolky -skříně, police, komody -obývací sestavy.

Zakázková truhlářská výroba: -nábytek z lamina a masivu -vrata, dveře, schody. Truhlářství.

Prodejna pro nábytkáře, stolaře a domácí kutily. Výroba - kvalitní kuchyňské linky, obývací pokoje a ložnice, dětské a studentské pokoje, vestavné skříně, vybavení podnikových i osobních kanceláří a vybavení hotelů včetně recepcí, dveře včetně zárubní, schodiště, balkonové zábradlí Alpského typu. Prodej nábytkového kování a LED osvětlení, ...

Komplexní dodávka a montáž střešních systémů: -klempířské práce: -falcované střechy (titanzinek, měď, hliník, pozink, PVC*, plechy) -pokrývačské práce: -tvrdé krytiny - tašky -šindele -lepenky -tesařské práce: -montáž a rekonstrukce krovů.

Výroba, prodej, eshop: - nábytek na zakázku - ložnice - obývací stěny, sedačky - kuchyně - dětské pokoje. Prodejna: -Velehradská 875, Uherské Hradiště.

Výroba, truhlářství, stolařství: -kompletní vybavení interiérů: -kanceláře, bary, restaurace, penziony, prodejny, rodinné domy -kuchyně -dětské a obývací pokoje -ložnice -zahradní nábytek.

Výroba: -kuchyní, šatních skříní, dětských pokojů, koupelnového nábytku, obývacích stěn, kanceláří atd. Vše vyrobíme na míru a podle Vašich představ. Součástí realizace zakázky je výkresová dokumentace s 3D vizualizací.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce.

Stolařské a truhlářské práce. Výroba nábytku z lamina, dýhy, masivu.Zlínský kraj

Stolařství. Truhlářství. Výroba: - nábytek.

Výroba, zpracování zakázek na míru: -kusového nábytku Služby: - formátování a olepování nábytkových polotovarů. Internetový obchod, prodej: -prostředky na poskytnutí první pomoci: -prázdné lékárničky - bílé, dřevěný dekor, brašny -vybavené lékárničky do provozů - standard, pro zvýšená rizika s ohledem na druh provozovny a počet ...

Truhlářské práce. Návrhy, realizace: - kompletní vybavení exteriérů a interiérů. Zakázková výroba: - nábytek - dveře, okna - bytové doplňky.

Truhlářství, podlahářství. Vrata, schody, zábradlí, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice, vestavné skříně.

Truhlářské a stolařské práce Elektroinstalační práce Revize - hromosvody Montáž - centrální vysavače - vzduchotechnická zařízení

Truhlářské práce. Zakázková výroba: - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - bytový nábytek (skříně, postele, ložnice, dětské pokoje, ...).

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku z masivu i lamina, kuchyní a jiného zařízení interiérů -interiéry na zakázku -dětské a studentské pokoje - kuchyně - výroba polotovarů - prodej spárovky - CNC obrábění dílců - řezání a formátování dílců - olepování hran - broušení, lakování - drásání a potahování dílců na čtyřstanné fréze ...

Truhlářství, podlahářství, prodej a pokládání podlahových krytin.

Stolářství.Truhlářství. Zakázková výroba, renovace: -nábytek -kompletní vybavení interiérů -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -kuchyně, kuchyňské linky včetně návrhu na PC.

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - dětský nábytek - přebalovací pulty - rámečky a kazety

Truhlářství, stolařství. Dřevovýroba. Výroba: - nábytek na zakázku.

Stolařství, truhlářství. Dřevovýroba: -okna, dveře, schody, kuchyně, zahradní program. Řemeslo, práce: -stolař -truhlář. Výroba: -nábytek.

Stolařské a truhlářské práce-lamino, dýha, masiv: -vybavení interiéru domácností, kanceláří, obchodů -kuchyňské linky -ložnice -vestavěné skříně -dětské pokoje -dveře, schody, pergoly -zahradní nábytek.

Práce: -truhlářské, truhlářství. Výroba: -EURO okna, dveře, vrata -schodiště z masivu.