Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků

Truhlářství, podlahářství Malířství, lakýrnictví a natěračství -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Masérské, rekondiční a regenerační služby

Truhlářství, podlahářství -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Truhlářství, podlahářství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Truhlářství, podlahářství Malířství, natěračství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

V likvidaci Truhlářství, stolařství a výroba na zakázku: -okna, dveře, vrata -schody, schodiště -zábradlí, madla -zahradní nábytek, pergoly -nábytek interiérů na míru -válendy -bytové doplňky z masivu, lamina, dýhy.

Výroba a prodej: -sedacího, stolového, dětského a kuchyňského nábytku z masivního dřeva. Pobočka Zlín: Kvítková 4122 tel.: 603844758.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -interiérový nábytek -skříně -schodiště. Práce: -truhlářské.

Prodej - koberce Prodej - kuchyně Prodej - kancelářský nábytek Prodej - matrace - rošty do postelí - nábytek (dětský, ratanový, z masivu, rustykální) - jídelny - ložnice - obývací pokoje - předsíně - sedací soupravy - šatní skříně - bytové ...

Truhlářství, podlahářství -Pronájem a půjčování věcí movitých

Stavební firma. Provádění: -stavební práce všeho druhu. Projekce: -stavební. Návrhy: -interiéry. Výroba a montáž: -zakázkové interiéry. Dřevovýroba, výroba: -dveře -schodiště -nábytek.

Montáž: - sádrokartonové příčky, - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - koberce - stropní podhledy (sádrokarton, palubky) včetně termo a hydroizolace - speciální dveřní a přídavné zámky Výroba a montáž: - mříže a ploty.

Truhlářství, stolařství. Práce: -truhlářské. Výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -bytové doplňky.