Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Řemeslo, montáž: -vodoinstalatérství, topenářství -vodo, topo, plyn.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - Vodo, Topo, Plyn

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské.

Domovní instalatérské práce: - topenářství, topenářské práce - vodoinstalatérství, vodoinstalatérské práce. Kompletní dodávka materiálu. Drobné zednické práce.

Práce, montáž, instalace, opravy, projekce, revize: -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské -podlahové vytápění -solární kolektory -tepelná čerpadla. Maloobchod: -veškeré topenářské techniky

Velkoobchod, maloobchod, montáže: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Prodejna: - krby, kamna. Kompletní práce vodo topo plyn. Montáže: - podlahové topení - solární systémy - tepelná čerpadla. Prodejna Bystřice pod Hostýnem, Mlýnská 1698 - tel.: 723681692, 573379600.

Firma Marcel Mamiňák působí v oblasti vodo-topo-plyn. Práce realizujeme převážně v oblasti Pardubického kraje, ale i v Hradci Králové. Práce, služby, montáž v oboru: TOPENÁŘSTVÍ: - kompletní rozvody topení - dodávka topenářského materiálu a komínových systémů - prodej kotlů na tuhá a plynná paliva - prodej, dodávka a montáž tepelných ...

Práce: - instalatérské - topenářské. - plynařské

Služby: -čištění a monitoring kanalizace včetně následné opravy. Řešení havárii vody a vodovodních přípojek.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování technických služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Výroba dalších ...

Cestovní agentura Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, servis: -vodoinstalatérství -topenářství -plynoinstalace -centrální vysavače -kanalizace -solární, sluneční kolektory -tepelná čerpadla. Rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Výstavba a rekonstrukce - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádra Zednické práce Vodoinstalatérské práce

Prodej paliv - uhlí, brikety, dřevo Prodej písku a štěrku Nákladní autodoprava (vč.hydr.ruky) Instalatérské práce

Stavební společnost PTD stavby se sídlem v Ostavě a bohatými zkušenostmi se specializuje na výstavbu rodinných nízkoenergetických a pasivních domů na klíč, včetně rekonstrukce a revitalizace zděných i panelových domů. Rodinné domy na klíč včetně stavební projekce a vytýčení stavby: - energeticky úsporné nízkoenergetické stavby - pasivní ...

Dodávka, montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle - podlahové vytápění - průmyslové vytápění - voda, topení, plyn.

Úpravy domů a renovace interiérů - elektroinstalace, elektroinstalační práce - vodo topo plyn - výškové práce - zednické práce.

Stavební práce, zednické práce, rekonstrukce bytů a domů, stavby budov a rodinných domů, stavby na klíč, podlahářské práce, obklady, dlažby, výstavba plotů, malířské práce, montáž sádrokartonů a podhledů, vodoinstalační práce, topenářské práce, elektrikářské práce, bourací a demoliční práce, zemní a výkopové práce, zateplování fasád, úklidové ...

Josef Beránek se zaměřuje na služby v případě vodovodní havárie a opravu rozvodů vody.

Vodoinstalatérství, topenářské práce. Instalace, rekonstrukce, servis: - voda - topení - plyn.

Oprava, prodej, montáž: -domácí, průmyslová vodní čerpadla -vodárny. Služby: -zámečnictví, kovoobrábění.

DP stavinvest s.r.o. se zaměřuje na stavební činnost elektroinstalační, vodoinstalační, topenářské, obkladačské a sádrokartonářské práce.