ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hodinový manžel. Domácí práce. Interiérové práce Práce většího rozsahu: -obklady a dlažby, pokládání PVC a plovoucí podlahy, rekonstrukce WC a koupelen Zahradní práce - hrabání listí, sekání dřeva, drobné terénní úpravy a mnoho dalších.

Práce v oblasti vodo, topo, plyn.

Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce a montáže topení, plynu a vody. Dodáváme plynové kotle, elektrokotle, kondenzační kotle, podlahové vytápění, radiátory a domácí vodárny.

Stavební práce, zednictví. Stavební a obkladačaské práce. - kompletní elektroinstalace - voda-plyn-topení - kompletní sádrokartonářské práce - demoliční práce - revitalizace.

Řemeslnické práce: - veškeré instalatérské a topenářské - havárie, montáže, drobné opravy a rekonstrukce - plynoinstalační - vodoinstalační. Nonstop služba voda, topení, plyn a odpady. Rekonstrukce: - koupelny (včetně kalkulace).

Stavební a obkladačské práce. -rekonstrukce koupelen a bytových jader -vodoinstalační a topenářské práce -zateplování budov a rodinných domů -zednické práce.

Topenářské práce Rekonstrukce koupelny Vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství

Nabídka instalačních prací, obkladů, dlažeb a zednických prací. Dodávka a montáž zařizovacích předmětů včetně kompletní renovace koupelen.

Zednictví Stavební práce -pokládka podlah -údržbářské práce -vodoinstalace Rekonstrukce bytů, rodinných domů.

Komplexní řešení vodoinstalací, topenářských a plynařských prací v rodinných i obytných domech.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Práce: - zámečnické - zakázková kovovýroba mříže, dveře, vrata, zábradlí, schodiště, svícny, krbové nářadí -instalatérské rozvody vody v plastu, kovu, mědi

Instalace: - sluneční kolektory. Topenářské práce. Instalace: - centrální vysavače. Čištění: - kanalizace mechanické, tlakové. Úpravny vody ECOWATER(zbavení vody vodního kamene). Vodoinstalační práce. Výměna kotlů, radiátorů, ohřívačů.

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Pronájem a půjčování věcí movitých Překladatelská a tlumočnická činnost Poskytování technických služeb Holičství, kadeřnictví

Montáže nových rozvodů vody, odpadů, topení, plynu, zařizovacích předmětů a jejich doplňků. Výměny baterií, umyvadel, dřezů, van, bojlerů, kotlů, podružných vodoměrů apod. Opravy havarijního stavu vodovodního a odpadního potrubí, včetně drobných závad. Úpravy dispozičních řešení WC, koupelen, kuchyní. Rekonstrukce veškerých rozvodů vody, ...

Instalatérské práce Vodařské, plynařské práce. Revize a zkoušky plynových zařízení.

Instalatérské, topenářské, zámečnické práce.

Instalatérské a topenářské práce. Servis a opravy plyn.kotlu.Prace elektro.

Projekce, revize a montáž: -vodo, topo, plyn -topenářské práce -ústřední topení, vytápění -plynařské práce -plynoinstalace -plynofikace kotelen, kotelna do i nad 50 KW -oblastní zastoupení firmy PROTHERM -opravy kotlů, kotel, kotelna PROTHERM -plynové hospodářství ČOV (čistírny odpadních vod). -instalatérské práce -vodoinstalace.

Provádím vysokotlaké a elektromechanické čištění kanalizace a odpadů. (Krtek, vodní paprsek) Monitoring kamerovým systémem. Vyvážení septiků. Práce provádíme v celém regionu Jižní Morava

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Výroba a montáž ocelového a nerezového zábradlí Vodo/topo, plyn: - rozvody vody, topení, kanalizace - kompletní dodávka sanitární keramiky - instalace bojlerů na ohřev TUV, plynových i elektrických kotlů pro vytápění domů a bytů. Úchopová madla - bezpečná opora při užití WC stejně tak i při ...

Služby: -vodoinstalace, opravy a servis zařizovacích předmětů a sanitární techniky -tlakové čištění domovních odpadů.