ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Řemesla voda, plyn, topení: - plynař, plynoinstalační práce vč. revize, servis plynový sporák MORA, průtokový ohřívač MORA - topenář, topenářské práce, topení etážové, ústřední, podlahové (materiál plast, PPR, měď) - vodoinstalatér, vodoinstalatérské práce, instalace zřizovacích předmětů ZTI, sanita, vana, záchodová mísa, připojení pračka, ...

Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -ústřední topení -potubí měď, plast, ocel -podlahové vytápění Gabotherm, Universa, Rehau. Řemeslnické práce: -vodoinstalatérské. Zdravotechnické instalace: -zařizovací předměty (ZTI, saniter) -vnitřní odpadní potrubí a kanalizace -tepelné izolace potrubí a armatur. Kotelny: -VS ...

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Revize a montáže tlakových a plynových zařízení.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo.

Rekonstrukce koupelen a bytových jader. -stavby koupelen včetně návrhu, realizace, rekonstrukce, instalatérských a topenářských prací, izolací, zavlažování a připojování praček a myček.

Správa budov a revize, elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství, servis a údržba bazénu, střechy a fólie, truhlářství.

Služby: -veškeré instalatérské práce. Půjčovna nářadí.

Vodoinstalatérství, topenářství. Rekonstrukce bytových jader a zařizovacích předmětů. Výměnu ležatých rozvodů a stupaček. Opravuji splachovací baterie.Nonstop pohotovost.

Provádíme veškeré instalatérské a výkopové práce. Za rozumnou cenu Vám opravíme prasklý kohoutek, ucpaný sifón nebo postavíme či zrekonstruujeme Vaši koupelnu. Nabídky a prohlídky provádíme zdarma. Veškeré materiály bereme přímo od výrobců a proto si můžeme dovolit přívětivé ceny.

Montáž, repase: -technologická zařízení -kotelny, výměníkové stanice -potrubní rozvody včetně strojoven VZT* -ústřední topení, podlahové vytápění -potrubářské práce (i zemní výkopové). Výroba, montáž, opravy, rekonstrukce, revize: -tlaková zařízení, plyny-topné (středotlak, nízkotlak) (zemní plyn) -plyny technické, medicinální ...

Instalace, rekonstrukce, oprava: - voda, plyn, topení (vodo-topo-plyn) - kanalizace - plynoinstalace - elektrikářské práce - zednické práce - servis kotlů.

Opravy a rekonstrukce rodinných a bytových domů půdní vestavby a nádstavby údržba bytových a nebytových domů rekonstrukce bytových jader a koupelen zateplování fasád výměna plastových a euro oken střechy – tesařství, klempířství, pokrývačství zednické práce - obklady, dlažby sádrokartonové konstrukce ZTI - vodoinstalační a topenářské ...

Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

VODO-TOPO instalatér: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce.

Stavební firma. Návrh a realizace staveb.

Nové instalace, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -topení ústřední a etážová, podlahové GABOTHERM -svářečské práce -ohřev teplé užitkové vody (TUV), ohřívače zásobníkové i průtokové, elektrické i plynové (boilery) -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter LAUFEN, JIKA a jiné (vana, umyvadlo, WC, sprchový ...

Stavební firma: -výstavba rodinných domů na klíč -fasádnické práce včetně zateplení -revitalizace panelových domů -rekonstrukce objektů -rekonstrukce památek -řešení půdních vestav a nadstaveb -sanace a hydroizolace staveb -odborná montáž obkladů a dlažeb -suchá výstavba (sádrokartony) -vodo-, topo-, plyno-, ...

Vodoinstalatérství a topenářství: -služby domácnostem i podnikům -dokončovací stavební práce -instalatérské práce -opravy.

Vodoinstalatérství, topenářství. Provádíme montáže vody, topení i plynu a výměny plynových kotlů.

Vodoinstalatérství, topenářství, solární panely, rozvody vody, čištění odpadů.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství. Voda, plyn, topení, elektro, komplexní dodávky.