ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Velkoobchod, malooobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál Maloobchod: - železářství - domácí potřeby - zahradní doplňky a nářadí. Vodoinstalační a topenářské práce. Stavební práce. Rekonstrukce koupelen. Výroba: - ocelové konstrukce - schodiště, zábradlí. Svářečské práce.

Specializace na rekonstrukce koupelen a interiéru od A-Z za rozumné ceny po domluvě, Sprostředkováváme elektrikářské a instalaterské práce + revize, rozpočty a návrhy vizualizace v ceně zakázek.

Hodinový manžel: - údržba domů a bytů. Montáž bezpečnostních prvků. Výměna a montáž lustry, vypínače, LED osvětlení, zásuvky, garnyže, posuvné dveře, poličky, dřezy, umývadla, toalety, pisoáry, baterie, splachovače, sprchy, … Podlahové vytápění. Malování pokojů. Pokládáni koberců. Vrtání do betonu. A mnoho dalšího viz můj web. Ostrava a okolí.

Provádíme: - realizaci nových a rekonstrukci starších střech - stavba, realizace rodinných domů na klíč - rekonstrukce, opravy rodinných domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - montáž oken - realizace nových krovů, rekonstrukce starších krovů - revize hromosvodů - výroba, montáž dřevěných a plastových oken. Půjčovna: - ...

Topenářské práce. Instalatérské práce.

Vyvážení odpadních jímek. Čištění odpadních vod, kanalizačního potrubí. Výstavba: - vodovodní a kanalizační řády.

Zámečnictví. Instalatérství, topenářství. Montáže, rekonstrukce, opravy: - vodovody a odpady - ústřední a podlahové vytápění. Montáž: - tepelná čerpadla, klimatizace.

Stavební firma: - stavby domu - revitalizace - střechy - venkovní omítky - vodoinstalace, elektroinstalace.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce.

Práce: -plynařské. -vodoinstalatérské. -topenářské. -revize plynových rozvodů.

Výroba: - tepelná energie - elektřina - rozvod tepelné energie. Dodávka tepla a teplé vody. Vodoinstalatérství, topenářství.

Provádí práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské. Stavební činnost. Rekonstrukce: - koupelena. Drobné stavební úpravy. Zajišťují: - revize elektro - projekční činnost - revize plynu - vložkování komínových průduchů. Kompletní zajištění zakázek. Montáž a oprava: - měřidla.

Plynoinstalace, plynařské práce. Vodoinstalace, vodoinstalatérství. Elektromontážní práce.

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -instalaterské, vodoinstalační -topenářské, topení -zámečnické.

Elektroinstalace. Výstavba-veřejné osvětlení. Kompletní stavební práce. Práce-vodoinstalatérské, topenářské.

Práce: -montáže plynovodů -rozvody plynovodu -montáže kotelen bez omezení -rekonstrukce, opravy plynových zařízení -revize plynových zařízení -zpracování dokumentace -školení topičů nízkotlakých kotelen -rozvody UT v objektech-podlahové, -rozvody vody, kanalizace -dodávku a montáž zařizovacích předmětů zdravotechniky, ...

Řemeslo: -instalatér. Havarijní služba: -nonstop -voda -topení -plyn -elektro instalace.

Práce: - plynařské - topenářské - instalatérské.

Stavební práce, stavby. Zámečnické práce-zámečník. Topení, plyn, voda. Práce: -topenářské -stavební -zámečnické.

Řemeslo: -instalatér -voda, topení, plyn. Revize: -plyn, elektro, komíny, netradiční zdroje tepelné energie. Stavební a výkopové práce.

Řemeslnické práce: - instalatérské - voda, topení - topenářské.

Vodoinstalatérství. Řemeslo: - instalatér.

Prodej: - instalační materiál. Montáž, opravy, revize: - voda, topení, plyn.