ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Práce: -instlatérské a topenářské. Montáž a rekonstrukce: -domácí plynovody -ústřední topení -vodoinstalace -dodávka materiálu -studnařské práce -zaruční a pozáruční servis.

Nabízíme: - více než 50 koupelen - obklady - dlažby - vybavení koupelen - voda, topení, plyn.

Topení - Voda - Plyn - Kanalizace. Stavebně zámečnické práce: - vrata, ploty, zábradlí. Kompletní zajištění dodávek včetně projektové dokumentace. Cenová nabídka v ceně zakázky.

Elektroinstalační práce Služby hodinového manžela Drobné zednické práce Zámečnické práce Instalatérské práce

Práce: -klempířské -pokrývačské -úklidové -topenářské -vodoinstalatérské. Autodoprava: -zemní práce-UNC -nákladní s hydraulickou rukou -doprava suti, štěrku a písku. Prodej: -stavební hmoty. Stavební úpravy: -izolace betonových konstrukcí -izolace plochých střech -izolace tepelná. Údržba zeleně. Aplikace nátěrových hmot.

Zámečnické a instalatérské práce. Svářečské práce. Opravy: -topení -odpady -bytová jádra. Rozvody vody. Po-Pá dle dohody se zákazníkem. Provozovna: Pražská 54, Kolín

Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín KLIENTI spadají pod ně!! Instalatérství. Vstřikovna termoplastů.

Provádíme montáže dodávky a servisy: - plynových kotlů a kompletní dodávky vnitřních instalací. Zajišťujeme práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské práce - odpady a kanalizace - kompletní dodávky elektroinstalace - revize plynu - centrální vysavače i úpravy vody.

Práce: -rodinné domky na klíč -střechy -fasády -zednické práce -stavební práce -zemní práce -instalační práce -zahradní úpravy.

Práce: - topenářské - instalatérské.

Instalace ústředního vytápění, zdravotechniky a plynoinstalace. Provozovna a korespondenční adresa: THERMOKOMPLET Lipová 66 289 12 - Třebestovice

Instalatérské, topenářské a potrubářské práce, voda, topení, plyn, rekonstrukce kotelen, topných systémů a bytových jader, svařování potrubí nerezové, plastové a ocelové. Montáž předizolovaného potrubí. Zámečnická výroba a atypické nerezové výrobky a konstrukce - GASPRESS. Svařování potrubí, nerezové, plastové, instalace, montáž ocel pozink a ...

Projekce: - plyn, - vodárenství a kanalizace.

Služby: - vodoinstalace - kanalizace - provádění tlakových zkoušek, čištění kanalizací - opravy domovních vodáren.

Prodej a montáž: -plynospotřebiče -plynové rozvody včetně revizí. Montáž a opravy vodoinstalace a kanalizace včetně materiálu.

TOPENÍ, VODA, PLYN. Nabízíme práce: - instalatérské: vodoinstalace, opravy a údržby - instalace kanalizačních rozvodů - topenářské: montáž vytápění a kotelen - plynařské: rozvody domovního plynu vč. revize - rekonstrukce koupelen a bytových jader včetně obkladu a dlažby

Instalatérské práce -topenářské práce

Práce: -instalatérství - voda, topení, plyn - prodej - montáž - armatury - fitinky - bojlery - kotle - sanita.

Služby ve stavebnictví. Kompletní přestavba bytových jader. Stavební práce. Instalatérské práce. Zednictví. Elektro.

Instalace: -voda -plyn -topení -instalatérské a topenářské služby

Vodoinstalatérství, topenářství.