ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Pozemní a dopravní stavby: -dopravní stavitelství -inženýrské stavitelství -pozemní stavitelství -zemní práce -jádrové vrtání. Vodoinstalace. Vytápění a plyn. Divize PSV: -tel./fax:475533556.

Naše služby: - výroba, montáž ocelové konstrukce - výroba, montáž parovody - stavební činnost - zámečnické práce - vodoinstalatérské práce - zednické práce.

Zabýváme se: - zámečnictví, topenářství, vodoinstalatérství, rozvody plynu a při přestavbách koupelen také zednictví.

Topenářství: - dodávky energocelků, kotelen a výměníkových stanic na klíč - dodávky a opravy topných kanálů - dodávky bezkanálových topných systémů typu ISOPLUS, HARD-PIPE - dodávky a montáže ústředního topení v domech - opravy topných rozvodů včetně stoupaček - osazování termoventilů včetně výpočtů pro osazení - celkové rekonstrukce ...

Provádíme: - přípravné a dokončovací stavební práce - plynařské práce - vodoinstalatérské práce. - topenářské práce - zednické práce - správa a údržba nemovitostí.

Práce: - klempířské, stavební klempířství - zámečnické - tepelné izolace v průmyslu - instalatérské - opravy vah - vzduchotechnika.

Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce a montáže: - topení - plyn - voda. Dodávky: - plynové kotle Hermann - elektrokotle - kondenzační kotle - tepelná čerpadla - solární panely - podlahové vytápění - radiátory - domácí vodárny.

Služby: - opravy a rekonstrukce bytových fondů - malířství, lakýrnictví - vodoinstalace - sklenářství

Přestavby koupelen a kuchyní. Veškeré interiérové práce. Práce: -elektroinstalace -vodoinstalace

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Vodoinstalatérství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení.

Elektroinstalační práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - plynové kotle Vodoinstalační práce

Montáž - vyhrazená elektrická zařízení Elektrorevize Opravy - vyhrazená elektrická zařízení Topenářské práce Dokončovací stavební práce Vodoinstalační práce

Plynařské práce Topenářské práce Vodoinstalační práce

Demolice Stavební práce Zednické práce Vodoinstalační práce

Malířské práce Tapetářské práce Elektroinstalační práce Montáž - okna - dveře Montáž - sádrokartony Pokládka - podlahy - dlažby Rekonstrukce koupelen na klíč - zednické práce Rekonstrukce - koupelny na klíč Vodoinstalační práce

Montáž - sporáky Topenářské práce Montáž - topidla - kotle Montáž - bojlery Vodoinstalační práce

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Vodoinstalatérství, topenářství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod