ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Práce: -domovní instalatérské, instalační: -vodoinstalační, vodoinstalace -topenářské, topení, topo -plynařské, plynoinstalace -rekonstrukce bytových jader, koupelny -plynofikace -montáž horkovodů -zámečnictví, kovovýroba.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní, kancelářské potřeby. Instalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topení -PLYNařské, instalace a revize plynu.

Služby: -montážní instalatérské práce -vodoinstalatérské -topenářské -plynařské -montáže a opravy plynových spotřebičů -dodání zařizovacích předmětů a veškerých instalačních materiálů.

Práce: -domovní instalace: -VODOinstalatérské, vodoinstalatérství, instalace vody -TOPO, topenářské, topenářství, topení, vytápění.

Pořezy - vlastní pila Dřevostavby - dřevěnice - roubenky Topenářské práce Zdící systémy na PUR pěnu HELUZ, PROTHERM Zámkové dlažby - obklady - dlažby Stavby RD - rekonstrukce Vodoinstalační práce

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -přestavby bytových jader.

Stavební firma. Práce: -kompletní stavební práce -udržovací práce na stavbách -demolice -zateplování budov -rekonstrukce.

Topenářské práce Vodoinstalační práce

Řemeslo: -zámečník -instalace-voda.

Zednické práce Vodoinstalační práce - výměna stoupaček a ležatých rozvodů - rozvody prováděné v mědi, plastu a oceli

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Zednictví -Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství

Zámečnické a instalatérské práce.

Stavební firma. Práce: -veškeré stavební práce: -stavba domů na klíč -rekonstrukce bytových jader a budov -zednické práce -obkladačské práce,obkladačství: -pokládka obkladů,dlažby, zámkové dlažby -zateplování budov,tepelné izolace -sádrokartony,sádrokartonářské práce -elektroinstalační,elektroinstalace, ...

Instalace, montáž: - plyn - vovo - topo.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Vodoinstalatérství, topenářství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Vodoinstalatérství, topenářství