Údržba a kácení stromů, mytí oken, zednické práce, instalace reklam a systémů proti ptactvu, montážní práce, realizace fasád a střech anebo uklízení sněhu jsou služby spadající pod nebezpečné výškové práce, které je lepší přenechat profesionálům.

Natírání fasád Montáž - reklamní nápisy. Výškové práce - montáž reklamních nápisů. - natírání fasád (i ve výškách a špatně dosažitelných místech).

Světlíky Brno Provádíme rekonstrukce světlíků. Opravy světlíků Brno a okolí. Výškové práce v Brně a okolí. Zajišťujeme klempířské a pokrývačské práce Brno a okolí. Řešíme havarijní situace střech, okapů a dešťových svodů. Malířské a natěračské práce za pomoci horolezecké techniky. Instalace vzduchotechnických prvků do světlíků. Instalace ...

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce. Prodej, montáž - nábytek Výroba - nábytek. Hodinový manžel - údržbářské práce - malířské, natěračské a tapetářské práce - montáž nábytku - venkovní a výškové práce - stavební a řemeslné práce. Výškové práce. Stavební a řemeslné prácerekonstrukce na klíč - bytová jádra.

Výškové stavební práce s pomocí horolezecké techniky.

Nabídka veškerých prací ve výškách za pomoci horolezecké techniky, montáží hromosvodů a nátěrů a oprav fasád po ptactvu.

Hromosvody -montáže nových hromosvodových soustav -opravy a údržba stávajících hromosvodových zařízení -revize (vychozí, periodické, mimořádné) Výškové práce - horolezecká technika Izolatérské práce Klempířské práce.

Stavební práce nejen pro Brno Veškeré stavební práce Výškové práce Kácení a řezání stromů Izolace střech a lodžií Zámečnické a klempířské práce Montáže a demontáže Čištění a mytí Demolice Sklenářské práce Elektro práce Speciální práce Malířské a natěračské práce NONSTOP POHOTOVOST Práce provádíme jak v interiérech tak i v ...

Kominictví, komíny. Výškové práce.

Lakýrnické, úklidové a stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky.

Pokrývačství, klempířství. Řemeslo: -pokrývač -klempíř -svody, kryty, parapety, kouřovody -oplechování (FeZn, titanzinek, měď, hliník, barvený plech) -práce ve výškách.

výroba, montáž a opravy světlíků. Zastřešení vjezdů a stání pro auta. Montáž a opravy střech. Realizace hliněných omítek a obkladačské práce

Výroba, služby: - reklama instalace (folie, tisky, plotr. grarika, bannery, 3d nápisy, desky, atd.) - výškové práce (práce ve výšce a nad volnou hloubkou, na těžko dostupných místech) - rizikové kácení stromů a prořezy (arboristika)

Stavby a rekonstrukce na klíč Stavební práce Práce s kovy, dřevem, kamenem Malířské a natěračské práce Montáže, demolice Výškové práce Inženýrské sítě

Úklidové práce: - mytí oken a výloh. Úklid a výškové práce pomocí horolezecké techniky a plošiny.

Veškeré stavební práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. -střechy (oprava, výměna a kladení nové střešní krytiny, čištění, nátěry, opravy a výměna klempířských prvků, instalace zábran proti ptactvu, zakrytí světlíků) -komíny (opravy, nátěry a ruční bourání komínů) -ocelové konstrukce (montáž, demontáž, nátěry konstrukcí ...

Rizikové kácení stromů - arboristické práce - ošetření stromů Výškové práce pomocí horolezecké a speleologické techniky

Výškové práce. Práce provádíme pomocí horolezecké techniky. -opravy fasád, zateplování, štuk, -nátěry fasád, střech, okapů, dřevěných prvků, -opravy střech, komínů, různé bourací práce, -demolice a další bourací práce atd.

Nabídka výškových prací a mytí prosklených ploch.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky. Provádím - natěračské a zámečnické práce, rizikové kácení a ořezy stromů.

Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Montážní, stavební, údržbové a úklidové práce na laně na těžce přístupných místech. Rozmanité výškové práce, včetně odborných řemeslných prací.

Výroba, kompletní vybavení, dodávka: -interiéry (kanceláře, hotely, byty): -nábytek včetně atypů -obklady stěn -kancelářský nábytek dle vlastního výběru včetně čalounění -kancelářské, jednací židle, křesla, sedací soupravy -koberce, parkety, žaluzie, záclony, závěsy, rolety (vnitřní i venkovní). Podlahářské práce: -pokládka, ...

Služby v oboru stavební činnosti: -realizace, rekonstrukce a revitalizace bytových, průmyslových a hospodářských staveb -sanace betonu a práce ve výškách a nad volnou hloubkou -zajistíme projekt a stavební povolení na klíč.

Práce ve výškách: -natěračské práce -kácení stromů -mytí oken a plášťů budov -izolační práce Opravy střech.

Úklidové, malířské, drobné stavební, výškové práce, stěhování, servis a montáž plastových oken - nátěry a zateplování fasád.