Možnost koupě a montáže klimatizační techniky, kdy služby zahrnují taktéž opravy, pravidelné servisy a případné výměny. K dispozici jsou klimatizace kazetové, nástěnné, podstropní nebo parapetní, podle toho, zdali je klimatizace určená do firmy nebo domu.

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení. Zámečnictví. Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny.

Vodoinstalatérství, topenářství

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Výroba: - vzduchotechnického čtyřhranného potrubí pozink., ALP, VZT elementů - digestoří - montáž vzduchotechniky a klimatizace, vč.revizí regulovaných chladiv - servis VZT a klimatizace.

Vzduchotechnika a zámečnické práce. Vzduchotechnické: -komponenty -tlumiče hluku -veškeré zámečnické produkty z: -pozink plechu -inoxu i dalších materiálů. Výroba výfukových hlavic. Kuchyňské nerezové odsávací digestoře v provedení nerez včetně osvětlení na míru do kuchyňských linek.

Klempířství a oprava karoserií Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství

Zámečnictví, nástrojářství Topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Služby: -správa tepelných a energetických zdrojů: -provoz, správa kotelen. -provoz, správa výměníkových stanic. -správa vzduchotechniky.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn. Zajišťuji rekonstrukce, opravy a rozvody v bytových a rodinných domech. -výměny a montáže zařizovacích předmětů, jako jsou vany, vodovodní baterie, dřezy, umyvadla, WC a napojení praček a myček.

Vodoinstalatérství, topenářství. Vodo, topo, plyn Montáže bytových vodoměrů, čištění domovní kanalizace a inspekce TV kamerou.

Stavba, výstavba: -domy na klíč -rekonstrukce staveb Práce: -izolační -elektroinstalační -vodoinstalační -topenářské -klimatizační -podlahářské - lité podlahy KVK Realizace, montáž: -zabezpečovací systémy Oprava, servis: -kotle, čerpadla zn. Bosch Termotechnika Velkoobchod, maloobchod: -stavebniny ...

Služby: -realizace obchodních jednotek -správa a údržba nemovitostí -monitoring technologií, odečet energií -ochrana objektu -havarijní služba -stavební a elektro projekce Revize: -elektroinstalace -vzduchotechnika -zdravotechnika -požárně bezpečnostní řešení -zabezpečovací systémy

Činnost: - ocelové, železné a hliníkové konstrukce na zakázku, - montáž rozvodů a klimatizačních systémů, - stavba strojů a zařízení, - sila a zásobníky, - železářství, - svařování, - výstavba, - elektroinstalace.

Stavební činnost, obchodní činnost: Projekce, výstavba, dodávky, montáž: -byty, domy, inženýrské sítě -stavby na klíč -opláštění budov, zateplování -hliníkové konstrukce -vytápění a klimatizace -protihlukové stěny.

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Instalace a servis vzduchotechniky, klimatizace a vytápění

Autorizovaný prodej, odborná instalace a servis klimatizace DAIKIN. Nabízíme tepelná čerpadla DAIKIN Altherma. Vzduchotechniku Atrea. Máme více než 20 let praxe v oboru. Naším cílem je kvalita..

Výroba kotlů na dřevo, brikety, pelet, uhlí, kukuřici a další produkty. Prodáváme a instalujeme kotle: - teplovodní - kombinované - krbová - na dřevo - teplovzdušné.