Možnost koupě a montáže klimatizační techniky, kdy služby zahrnují taktéž opravy, pravidelné servisy a případné výměny. K dispozici jsou klimatizace kazetové, nástěnné, podstropní nebo parapetní, podle toho, zdali je klimatizace určená do firmy nebo domu.

Nabízíme Vám několikaleté zkušenosti v oblasti technického zařízení budov, zejména v profesích vzduchotechniky a klimatizace. Počínaje projekcí, přes realizaci ve výstavbě až po project management ve stavebnictví.

Vzduchotechnika - odsávání, filtrace, vysávání, rekuperace, ventilace, cleanroom. Proenviss garantuje účinnost řešení v oboru vzduchotechnika: filtrace, odsávání, ventilace nebo Vám vybere optimální mycí stroj, vysavač, odsavač nebo odprášení.

Ucelená správa a provoz budov, servis a provoz vyhrazeného technického zařízení. Možnost správy i v nepřetržitém provozu. Optimalizace nákladů zajištěna. Vzduchotechnika - klimatizace Elektroinstalace - mn - nn Vodoinstalace - topení Správa budov

Vzduchotechnika-klimatizace: -projekt, dodáka, montáž komplexní servis, údržba

Konzultační, poradenskou a inženýrskou činnost v oblasti vytápění, vzduchotechniky a klimatizace

Hlavním posláním Europe Easy Technology je pomoc zákazníkům s technologiemi pro úsporu jejich nákladů na energie. Zástupci EET Vám poradí s moderními a trendovými způsoby řešení vytápění, klimatizace a osvětlení s garancí trvalé úspory provozních nákladů, se systémovým řešením problémů v oblasti optimalizace investice a provozu systémů vytápění a ...

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Služby v oblasti klimatizace a vzduchotechniky: - projekce, spolupráce s projektantem a architektem - dodávka a montáž vzduchotechnické a klimatizační technologie budov - uvedení do provozu - pomocné stavební práce u vzduchotechniky - izolace vzduchotechniky (hlukové, tepelné, protipožární) - nátěry vzduchotechniky..

Systémy vytápění. Strojovny a systémy chlazení. Vzduchotechnika budov. Inženýrské sítě. Rozvody plynu, vody a kanalizace. Tepelné zdroje, výměníkové a předávací stanice. Sortiment: - plynové kotle VAILLANT, JUNKERS, MORA, PROTHERM, DAKON, VIADRUS, BAXI, VOLF, THERM, IMMERGAS - plynové bojlery JOHN WOOD, VAILLANT, ...

Komplexní dodavatel vzduchotechniky, chlazení, měření a regulace včetně projektové dokumentace. Naše služby: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - topení.

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Projekce a instalace TZB, vytápění, větrání, klimatizace, vodovod, kanalizace, plyn, průmyslová média, silnoproudá a slaboproudá zařízení, stlačený vzduch, sprinklerové hasící zařízení, požární ochrana, projektová příprava, výběr dodavatele, realizace stavby, konzultační a expertní činnost

Klimatizace, vzduchotechnika, filtrace, chlazení, projekce, opravy, montáž, servis.

Instalace, servis: - vzduchotechnika -elektromontážní práce - opravy, údržby a revize elektrických zařízení

Vzduchotechnika, klinatizace, vytápění. Návrhy: - koncepty a energeticko-ekonomiské studie - dokumentace TZB profesí všech stupňů - autorské dozory - posudky projektových dokumentací. Výstavba: - řízení projektů - dodávky a montáže zařízení TZB - uvádění do provozu Provozování TZB zařízení. Periodické kontroly a ...

Rozvody klimatizace. Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Zabýváme se tvorbou vnitřního prostředí budov z hlediska projektování, realizace, výuky, výzkumu a vývoje a legislativy.

Projektování a realizace Technického zařízení budov. Provozování, údržba a servis Technického zařízení budov. Projektování a realizace Sprinklerových hasících zařízení. Integrované služby Facility Managementu.

Prodej a montáž zařízení pro větrání.

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

vytápění, chlazení, vzduchotechnika, klimatizace, zdravotechnika, projektování staveb.

Provádíme průmyslové a stavební tepelné izolace. Naši klienti jsou např. z oborů: - energetika - petrochemie - vzduchotechnika - klimatizace - chladírenská zařízení. Spolupráce se zahraničními partnery. Tepelné izolace průmyslové: - průmyslové podniky - energetika - petrochemie - ochrana životního prostředí - kotelny - ...

Společnost HYDROKLIMA vyvíjí svoje činnosti ve všech odvětvích termotechnických a technologických zařízení: - průmysl - potravinářský, textilní, elektrotechnický, farmaceutický, typografický, strojírenský - hromadné aktivity - hotely, restaurace, diskotéky.

Výroba, montáž a servis: - vzduchotechnika - klimatizační zařízení.