Možnost koupě a montáže klimatizační techniky, kdy služby zahrnují taktéž opravy, pravidelné servisy a případné výměny. K dispozici jsou klimatizace kazetové, nástěnné, podstropní nebo parapetní, podle toho, zdali je klimatizace určená do firmy nebo domu.

Projekční práce v oborech: -vytápění -zdravotní instalace -plyn -vzduchotechnika -inženýrské sítě -kanalizace -vodovody -plynovody -bytové stavby -občanské stavby -bytové stavby -občanské stavby -vestavby, přístavby, nástavby. Průkazy energetické náročnosti budov.

Aleš Dudek se zaměřuje na servis a montáž vzduchotechniky, elektroinstalace, opravy strojů a zařízení, projektování a zajištění revize.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace a vzduchotechnika - realizace na klíč - klimatizace pro: - rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy, restaurace, kuchyně, galerie a občanská vybavenost. - působení po celé ČR.

Služby: - systémy radiátorů - vytápění - podlahové, stěnové - solární systémy a tepelná čerpadla

Petr Kupský poskytuje služby v oblasti tesařství, pokrývačství, podlahářství, nástrojářství a zámečnictví, poradí si i se vzduchotechnikou a izolatérskými pracemi.

-Velkoobchod a maloobchod Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, ...

Vodoinstalatérství, topenářství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Ubytovací služby -Poskytování ...

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling