AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Výroba: -obrábění kovů -zámečnická výroba -výroba forem pro betonové prefabrikáty a platikáře -náhradní díly zahraniční provience -nákladní kontejnery -dopravníky. Kovoobrábění: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví: -dělení materiálu -svařování v ochranné atmosféře. Výroba, prodej: -jednoúčelové stroje a ...

Příprava povrchů pro povrchovou ochranu tryskáním (pískováním): -mobilní tryskací zařízení -používáme: křemičitý písek, ocelovou drť a granulát, abrazivo -očištění od korozi, koroze, rez, rzi a starých nátěrů, staré nátěry např. ocelové konstrukce, profily, armatury, trubky, dopravní značky, reklamní tabule, lodě, podvozky automobilů, betonové ...

Zámečnictví, zakázková výroba. -výroba ocelových kovových konstrukcí, mříže, schodiště, atypické výrobky -nereze, nerez.

Poskytujeme připojení k WIFI síti. Služby: -svařování optických vláken -tvorba webových stránek -zámečnická výroba -zabezpečovací systémy -VOIP telefonie -servis a prodej PC.

Zámečnictví, nástrojářství. Provádění svářečských prací metodou TIG a MMA.

Strojírenská výroba, kovovýroba, třískové obrábění, kovoobrábění, CNC: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví. Speciální zakázková strojírenská výroba.

Zámečnické práce, zámečnictví: -obrábění kovů -soustružení -frézování -stříhání plechu do tloušťky 8 mm -ohýbání plechu do tloušťky 2 mm Zakázková kovovýroba: -ruční -strojní. Výkopové práce: -průrazy pod vozovkou.

Svářečské práce, zámečnictví.

Vyrábíme vrata, brány, ploty, stožáry, krbové vlžky, mříže, zábradlí, nerez, schodiště a další.

Výroba a prodej stojanů na kola na všechny běžné typy.

Zámečnické práce, zámečnictví.

Provádíme zámečnické práce, sváření a renovace dílů.

Provádění kovářských, svářečských a montážních prací. Zámečnictví, kovovýroba. Výroba na zakázku. Nabídka schodišť, zábradlí, bran, plotů či mříží.

Zámečnictví, nástrojářství. Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Vodoinstalatérství, topenářství.

Výroba - schodiště. Svářečské práce - vrata - ploty - mříže. Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství.

Kovoobrábění Svařování Zámečnické práce

Výroba, prodej, služby: -zámečnictví, nástrojářství, vodo, topo, obráběčství.

Kovářství a zámečnictví. Výroba kování, kované ploty, mříže, brány, zábradlí, stojany i ozdoby na dveře, vrata.

Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů, rodinné domy. Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce. Izolatérské práce, zateplení budovy, fasády. Realizace omítek, omítky. Betonáže.

Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství.

Zámečnictví, zpracování a výroby z nerez oceli a elektromontážních prací. Zakázková výroba z nerez oceli různých profilů, výroba z černé oceli s povrchovou úpravou zinkováním, práškovaným lakováním a také elektromontážní práce. Zakázková výroba z nerez oceli -zábradlí vnitřní (možná kombinace se dřevem) -zábradlí venkovní -bazénové ...

Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Zámečnictví. Zámečnické práce. Stavební práce. Oprava, servis: - technologická zařízení. Vodoinstalatérské práce.