AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Výroba: -zámků, kování. Práce: -zámečnické.

Zámečnictví Orság. Výroba: -klíčů -autoklíče - prodej -motoklíče -sjednocování vložek na jeden klíč -sestavy GENERÁLNÍHO A HLAVNÍHO KLÍČE -evidovaný klíč GUARD chráněný kartou.

Práce: -pokrývačské -zámečnické. - tesařské

Zámečnictví. Práce: -zámečnické.

Práce: -zámečnictví - zednictví

Autodoprava, přeprava, doprava: -silniční nákladní. Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Výroba: -kovovýroba, zámečnická.

Generální a běžné opravy, oprava, servis: -stroje, strojů a zařízení se zaměřením na průmysl: -koželužský -papírenský -potravinářský -chemický. Práce: -soustružnické do průměru 630 mm, délky 4000 mm, soustružnictví, soustružení, soustružník -svářečské - střední ocelové konstrukce a konstrukční části strojů, svařečství, ...

Práce: -domovní instalatérské, instalační: -vodoinstalační, vodoinstalace -topenářské, topení, topo -plynařské, plynoinstalace -rekonstrukce bytových jader, koupelny -plynofikace -montáž horkovodů -zámečnictví, kovovýroba.

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Práce: -zámečnické, stavební a strojní zámečnictví. Výroba - kusová i sériová: -strojní součásti na zakázku.

Zámečnictví a elektromontáže. Údržba a oprava: -elektroinstalace. Strojní zámečnictví.

Výroba: - kotle na tuhá paliva. Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.

Práce: -štěpkování porostu -výkopové -mobilní tryskání ( povrchové úpravy ) -frézování porostu -zahradnické práce -opravy stožárů VVN, VN -sprava a údržba nemovitostí -zámečnictví -zednictví -lesnictví, těžba dřeva -práce s těžkou technikou.

Zámečnictví. Nástrojářství Práce: -zámečnické, nástrojářské -obrábění kovů, kovoobrábění.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: -ložiska -zámky, kování.

Práce: -mechanické úpravy kovů. Kovovýroba, výroba: -nástroje a nářadí.

Zakázková výroba, kovovýroba: -stavební konstrukce. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

Kovovýroba. Obrábění kovů, kovoobrábění. Strojní zámečnické práce.

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Výroba: - ocelové zárubně (všechny typy a atypy). Zakázková kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce, poskytování služeb v oblasti: - kovoobrábění (frézování, soustružení, broušení, lisování, řezání, stříhání a ohýbání plechů). Autodoprava nákladní: - vnitrostátní i mezinárodní do 5 tun ...

Zámečnictví. Malířství, natěračství.

Práce, řemeslo: - zámečnické - kovoobráběčské.