Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Úpravy domů a renovace interiérů - elektroinstalace, elektroinstalační práce - vodo topo plyn - výškové práce - zednické práce.

Stavební práce, zednické práce, rekonstrukce bytů a domů, stavby budov a rodinných domů, stavby na klíč, podlahářské práce, obklady, dlažby, výstavba plotů, malířské práce, montáž sádrokartonů a podhledů, vodoinstalační práce, topenářské práce, elektrikářské práce, bourací a demoliční práce, zemní a výkopové práce, zateplování fasád, úklidové ...

Stavitelství, stavební práce - hrubá stavba - zednické práce - klempířské a pokrývačské práce - zateplení budov - malířské práce - elektroinstalační práce - lité podlahy.

Pomocné stavební práce, výkopové práce bagrem, odvoz materiálu.

Práce: - zednické - obkladačské - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov.

Firma Libor Kopecký provádí kompletní stavební práce, včetně projekce. Realizujeme rodinné domy, rekonstrukce, podlahy i plynařské práce. Sídlíme ve městě Chotěboř. Stavební práce, výstavba, práce: - rodinné domy - nebytové stavby - rekonstrukce budov - omítky - zednické práce - přestavby bytových jader - rekonstrukce koupelen - ...

Výstavba: -telekomunikační práce -elektrikářské práce -zednické práce -zemní práce. -správa a pronájem nemovitostí: -Beckovského 2045, Havlíčkův Brod, 580 01 tel: 569 428 630.

Malina Rekonstrukce V oblasti stavebnictví působíme na českém trhu již více než 15 let. Širokým sortimentem našich služeb pokrýváme plně požadavky našich zákazníků na kompletní dodávky jedinou firmou, což s sebou nese výhody návaznosti prací při jakýchkoliv adaptacích bytů či domů a objektů. Provedeme např. rekonstrukci elektroinstalace, ...

Obkladačské práce. Rekonstrukce koupelen, rekonstrukce bytových jader. Montáž sádrokartonů. Pokládka veškerých druhů kamenických obkladů, dlažeb betonových a dlažeb z přírodního materiálu.

Malířské a natěračské práce. Malby, nátěry, nástřiky, stěrky, fasády vč. čistění, výškové práce, pronájem malířského vybavení, zednické práce, podlahy, dezinfekce prostor.

Společnost Instalatér Brno se zabývá veškerými vodo instalatérskými, topenářskými, zednickými, malířskými, natěračskými a elektrikářskými pracemi. Realizujeme kompletní rekonstrukce bytů, koupelen a bytových jader. Provádíme dodání a montáže plovoucích podlah a kuchyňských linek. Zajistíme výrobu a montáž vestavěných skříní na míru. Všechny ...

Zednické práce. Výkopové práce - hroby. Obklady, dlažby. Terasy, montáže oken a dveří. Zámecká dlažba. Chodníky. Hodinovy manžel na cokoliv, práce všeho druhu. Kompletní úklidové práce.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Pronájem a půjčování věcí movitých

Rekonstrukce a výstavba bytů a domů - zednické práce - sádrokartonářské práce - zateplování - podlahářské práce - stolařské práce - elektrikářské práce.

Elektroinstalace bytových i nebytových prostor. Stavební práce.

Hodinový manžel, služby: - elektrikářské práce - instalatérské práce - zednické a obkladačské práce - truhlářské práce

Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Elektromontážní práce - elektroinstalace, revize. Sádrokartonářské práce. Drobné stavební práce - zednické práce.

Práce: - renovace koupelen - rekonstrukce bytů, rodinných domů - zednické práce - pokládka plovoucích podlahy, dlažby - montáž interiérových, vchodových dveří.

Práce: - zámečnické - drobná údržba bytů a domů - údržba zahrad - hodinový manžel.

Společnost Buček Stavby s.r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá kompletními stavební činností. Současně nabízíme také tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Můžete se na nás obrátit s požadavkem na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce bytových jader, terénní úpravy, stavbu plotů a realizaci chodníků. V rámci stavební činnosti nabízíme veškeré ...

Zemní práce a úpravy povrchu včetně hutnění. -doprava strojů, materiálů, bourací pikovací práce -stavební činnost.

Společnost Zednictví Baláž nabízí veškeré zednické práce, Provádíme stavby, kompletní rekonstrukce bytů, bourací práce, dlažby, omítání a odstranění vlhkého zdiva. Zabýváme výstavbou venkovních krbů, sádrokartony, rekonstrukcí koupelen, obkladačskými pracemi. Nabízíme kompletní stavební práce, stavby domů na klíč, ztracené bednění, garáže na klíč, ...

Firma TOBUILD.CZ se sídlem v Praze se zabývá kompletní činností v oblasti stavebních prací od malých projektů po velké.. V rámci našich služeb nabízíme veškeré práce související se stavbou a rekonstrukcemi domů a bytů na klíč, jako jsou např. zednické, sádrokartonářské, podlahářské, malířské, instalatérské a topenářské práce. Dále provádíme také ...