TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Zednictví. Obklady a dlažby interiérů i exteriérů. Nabízíme rekonstrukce koupelen, bytových jader a půdní vestavby ze sádrokartonu.

Rekonstrukce a výstavba objektů, kompletní rekonstrukce bytů a kanceláří, montáž suché stavby, veškeré zednické a obkladačské práce, stolařství a truhlářství na míru, podlahářské práce, elektroinstalace, voda-topení-plyn, tesařské práce, stěhování, vyklízení a úklid, eurookna.

Zednické práce. Pokládka dlažby a obkladů.

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - nebytová výstavba - truhlářské - tesařské - zednické - obkladačské - sádrokartony

Zateplování - fasády -obklady - dlažby Stavba - domy na klíč Rekonstrukce - bytová jádrakompletní zednické práce.

Práce: - zednické - omítky - zateplení budov - sádrokartonářské - malířské.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce.

Natěračské práce na fasády, domy, konstrukce Malířské práce na fasády, domy, konstrukce Stavební činnost.

Zednictví. Práce: - veškeré zednické - zemní práce - výkopové práce, výkopy - demoliční práce, demolice.

Montáž vodo-topo-plyn. Rekonstrukce koupelen a půdních vestaveb.

Zednictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Rekonstrukce a výstavba výrobních objektů, bytových domů a objektů občanské vybavenosti. Zděné konstrukce a omítky všech typů vnitřní i vnější.

Zednictví, zednické práce, zedník. Stavební práce včetně pokládky podlah.

Zednictví, zednické práce, stavební práce.

Hliníková okna a dveře Plastová okna a dveře Zimní zahrady Okenní a dveřní kování Stínící technika Parapety Sítě proti hmyzu Montážní servis.

Stavební práce - rekonstrukce budov - zednické práce - zateplování objektů - demolice a bourací práce - zemní práce - pokrývačské a klempířské práce.

Práce: -sádrokartonářské -zednické

Malířské práce Úklidové práce Čištění - koberece Kompletní stavební činnost Zednické práce.

Práce: - zednické - malířské - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.

Hodinový manžel: - drobné elektromontážní práce - drobné stavební práce - instalatér - malíř, natěrač.

Zednické a obkladačské práce.

Stavební práce, rekonstrukce, zednické práce.