TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Stavební činnost: -zateplování fasád -rekonstrukce půdních vestaveb -montáž sádrokartonů -rekonstrukce budov a bytů

Zateplení fasád, strukturální omítky, prodej a montáž okenních parapetů .

Zednické a obkladačské práce. Celkové rekonstrukce domů a bytů včetně dodávky materiálu. Kalkulace ZDARMA !!! Obklady a dlažby. Zámkové dlažby. Zateplovací fasády. Kvelbení sklepů A mnoho jiných zednických a obkladačských prací. DOVOZ MATERIÁLU DO 20KM. ZDARMA!!!!!

Autodoprava - stavební materiály Prodej - písek - štěrk - kamenné drtě Zateplování - fasády Kompletní dodávka a prodej - stavební materiál Montáž - sádrokartony Zemní a výkopové práce Prodej a montáž - střešní okna

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Malířství, lakýrnictví, natěračství

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 26.09.2012 do 26.09.2099 Zednictví

přerušení: od: 1.2.2013. Zednictví

přerušení: od: 1.11.2013. Truhlářství, podlahářství Zednictví Pokrývačství, tesařství

přerušení: od: 28.6.2013. Malířství, lakýrnictví a natěračství Zednictví

přerušení: od: 1.9.2013. Komplexní zednické práce

přerušení: od: 1.1.2014. Práce: - stavební - zednické.

přerušení: od: 12.11.2012. Zednictví

přerušení: od: 1.11.2013. Zednictví

Výstavba - vinné sklepy -stavební činnost -stolařská činnost -výstavba krechtů -zámečnická činnost.

zánik poslední živnosti: 7.10.2013 Rekonstrukce i novostavby: -koupelny a bytová jádra -kompletní realizace zakázky včetně zajištění ostatních řemesel ( vodo topo, elektro, malby apod.) - montáž keramických i přírodních obkladů a dlažeb s garancí vysoké kvality provedení - drobné zednické práce, opravy a rekonstrukce bytových i ...

Zednické práce, rekonstrukce rodinných domů, zateplování fasád, modernizace bytových jader, dokončovací práce v interiéru.

vedeno již jako s.r.o. Prodej, demontáž, montáž stavební výplně: -plastové okno, plastová okna -plastové dveře, dveří. Zednické zapravení. Likvidace starých oken. Prodej, montáž: -obložkové zárubně -vnitřní dveře -bytové doplňky.