TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Jaroslav Mach provádí natěračské, malířské, tesařské, zednické a pokrývačské práce.

Dodávka a montáž: -dřevěné konstrukce -roubenky, sruby -nízkoenergetické a pasivní domy -sádrokartonové konstrukce -kompletní a dílčí dodávky střešních konstrukcí rodinných domů, občanských či průmyslových staveb. Provádí zahradní architekturu a veškeré tesařské, zednické a truhlářské práce.

Zednictví. Truhlářství, truhlářské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Tepelné izolace, zateplování fasády. Realizace, výstavba: -zděné domy, montované domy.

Služby, práce: - hodinový manžel - zednické - obkladačské - truhlářské - podlahářské - povrchová úprava a svařování kovů

Hledáte stavební firmu? Potřebujete rekonstruovat či využít obkladačské nebo zednické práce? Obraťte se na nás! Firma se zabývá stavebními pracemi - zednické práce, obkládání, dlažby, montáže sádrokartonů, ale součástí dodávek jsou i elektroinstalace, instalatérské, topenářské, zámečnické, obkladačské a klempířské práce dle potřeby zákazníka. ...

Komplexní řemeslné práce a kooperační služby poskytuje společnost Umabetto s.r.o. z Velkého Meziříčí. V rámci činnost provádíme zednické, truhlářské, sádrokartonářské, obkladačské, betonářské, elektroinstalační, topenářské práce a další.

Činnost: -voda -topení -plyn. Práce: -topenářské -vodoinstalační -plynařské -zednické.

Pan Petr Sobotka se sídlem v Novém Jimramově v okrese Žďár nad Sázavou se již 20 let zabývá především komplexními stavebními a řemeslnými pracemi. Nabízíme například zemní práce, pokládku umělých povrchů, výrobu oplocení, pokládku zámkové dlažby, opravu zemních strojů, nákladní dopravu nad 12 tun, stavební zámečnictví a další. Naše ...

Společnost Petr Mrázek poskytuje služby komplexní služby v oblasti stavebnictví. Nabízím obkladačské práce, zednické práce, zateplení, tepelnou izolaci, pokládku zámkové dlažby, interiérové přestavby, rekonstrukce bytů, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce rodinných domů a výstavbu rodinných domů. Stavební práce: - obkladačské ...

Stavební firma. Služby: - stavby na klíč (stavba na klíč) - rekonstrukce objektů, bytové jádro - zednické práce, obkladačské práce - zemní práce, výkopové práce - chodníky, zámková dlažba - stavební dřevovýroba, dřevěné konstrukce - montáže oplocení, bran, prodej oplocení - prodej pelet.

přerušení: od: 1.9.2012. Stavební činnost.

Stavební činnost, výstavba: - dřevostavby - zateplování - rekonstrukce koupelen - zednické práce

Výroba: -truhlářské práce -podlahářské práce -sádrokartonářské práce -zednické práce.

Služby: -malířské -natěračské -lakýrnické. Renovace: -nábytek -dveře -kuchyňské linky. Výškové práce Nátěry střech, okapů, svodů, renovace nábytku, kuch. linek, dveří, oken. Zednické práce Fládrování.

Stavební práce: -kompletní -včetně zprostředkování projektu -rekonstrukce -modernizace a adaptace staveb. Dopravní stavební mechanizace a technika. Opravy: -drobné opravy bytového fondu -omítky -fasády -obklady -dlažby.

Provádíme: - stavby na klíč - půdní vestavby - izolace - drobné zednické práce - pokládání venkovní dlažby - bourací práce.

Zednictví -Velkoobchod a maloobchod

Práce: -vodoinstalatérské -zednické

Marian Vildomec se zaměřuje na výrobu kovových konstrukcí, zpracování, úpravy a svařování kovů a na přípravné a dokončovací stavební práce.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling