Stavební dozor je nutný nejenom z pohledu legislativy, ale také kvůli bezpečnosti a správnosti provedení všech stavebních úkonů. Dozor zajistí průběžnou kontrolu všech důležitých stavebních prací, a to z hlediska projektové dokumentace i platných norem.

Služby: -zaměření stávajícíh objektů -zhotovení územně plánovací dokumentace -urbanistické studie -regulační plány -územní plány -architektonické studie objektů -architektonické návrhy zahrad -zahradní architektury -návrh zeleně včetně druhů rostlin -osvětlení zahrad -zavlažování -architektonické návrhy interiérů ...

Služby: -stavební a projekční práce -stavebně projekční činnost -stavební dozor investora -stavební dozor projektantský -odborné vedení realizace staveb -stavební práce.

Služby: -technický dozor investora (TDI) pro pozemní, inženýrské a vodohospodářské stavby -rozpočty a kontrola fakturace -výběr dodavatele stavby, koordinátora BOZP -zastupování stavebníka ve styku s úřady od stavebního povolení po kolaudaci.

Projektová činnost: -zaměřování a vykreslování starých stavů -návrhy rekonstrukcí objektů -studie objektů -projekty nových objektů (pro stavební povolení i realizační) -vedení staveb, technický a autorský dozor -inženýrská činnost, vyřízení stavebního povolení -zajištění a příprava podkladů pro výběr dodavatele stavby -realizace ...

Inženýrská činnost ve stavebnictví: -příprava a řízení staveb.