Stavební dozor je nutný nejenom z pohledu legislativy, ale také kvůli bezpečnosti a správnosti provedení všech stavebních úkonů. Dozor zajistí průběžnou kontrolu všech důležitých stavebních prací, a to z hlediska projektové dokumentace i platných norem.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě, projektování a výkon stavebního dozoru - technická infrastruktura, plynárenství, vodohospodářské stavby, národní dotace a dotace EU.

Nabídka kompletních inženýrských služeb v oboru pozemní stavitelství včetně projektování, jednání s úřady, rozpočtů staveb a stavebního dozoru.

Zajišťujeme : - architektonické návrhy a studie - kalkulace nákladů - stavební inženýring

Odhadce majetku v oboru oceňování nemovitostí. Autorizovaný stavitel, stavební dozor, projektová dokumentace. Autorizovaný projektant požírní bezpečnosti staveb. Odborně způsobilá osoba v oboru požární ochrany. Odborně způsobilá osoba bezpečnostní technické služby. Autorizovaná osoba pro nakládání s nebezpečnými látkami. Metodika ...

Práce, stavby: - výstavba a rekonstrukce rodinných domků - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonu - vodoinstalace, topení - obklady a dlažba - zateplení - stavební dozor a inženýrskou činnost.

- stavby domů - rekonstrukce domů i průmyslových objektů - projektování - stavební dozor - realitní služby - zařízení interiéru - stavby na klíč - rodinné a bytové domy - reality - sádrokarton - zemní práce - stavební práce