Stavební dozor je nutný nejenom z pohledu legislativy, ale také kvůli bezpečnosti a správnosti provedení všech stavebních úkonů. Dozor zajistí průběžnou kontrolu všech důležitých stavebních prací, a to z hlediska projektové dokumentace i platných norem.

Poradenská společnost, zajištění: - studie proveditelnosti - technický dozor investora - koordinátor BOZP na staveništi - správa a údržba objektů.

Služby: - stavební projekce - autorský dozor - inženýrská činnost.

Služby: - asistence investorům stavebních projektů, zejména obchodních a zábavních center: - technický dozor investora (TDI) - certifikace budov - koordinace nájemců.

Činnost: - projektové řízení - stavební dozor.

Služby: - stavební poradenství - dozor staveb

Činnost: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - příprava investičního záměru - koordinace územního, stavebního řízení - technický dozor investora.

Stavební činnost - výstavba rodiných domů - nebytová výstavba - rekonstrukce budov - technický dozor investora.

Činnost: - stavební dozor - koordinátor BOZP.

Projekční kancelář - projektové dokumentace - dokumentace pro úřední řízení - inženýrská činnost - autorský dozor.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce Služby: - technický dozor investora - koordinátor BOZP

Nabízíme služby architektonického a projekčního studia. Děláme návrhy, stavební projekty ve všech stupních, interiér, zahrada a stavební dozory.

Projektové práce - projekce, projektové dokumentace - technický dozor staveb.

Služby - technický dozor staveb - konzultační a poradenská činnost ve stavebnictví.

Služby - projektová činnost ve výstavbě - projektové dokumentace - inženýrská a poradenská činnost - autorské dozory staveb.

Služby: - projektový management - technický dozor investora - koordinace BOZP na staveništi - správa a údržba objektů

Stavební společnost: - nový bytová, nebytový výstavba - fasády - technický dozor - inženýrská činnost.

Služby: - projektování v oboru architektury a pozemních staveb - projektování v oboru územního plánování a urbanismu - příprava a organizace architektonických soutěží - inženýrská činnost - technický dozor investora - autorizovaný inspektor Konzultace, technická pomoc a poradenství

Služby: - poradenství v oboru stavebnictví (stavební izolace, zatékání do staveb, vlhkostní poruchy staveb) - posudková činnost stavebně-technického stavu nemovitostí - komplexní posouzení nemovitostí - oceňování nemovitého majetku. IT divize, služby: - implementace a školení Google Apps for Work - dodávka pokladní systémy DATONA - IT ...

Projektová a inženýrská činnosti v oblasti pozemního stavitelství - projekční činnost - autorský a stavebně technický dozor - zajištění kompletních dodávek staveb. Kancelář: Doubravčická 23, 10000 Praha 10

Služby - stavební management pro bytovou a průmyslovou výstavbu - manažerské služeby s developerskou činností - technický dozor - bytová výstavba - projektové práce.

Služby - autorizovaný stavitel - rozpočty ve stavebnictví, projekty - technický dozor.

Činnost: - projektové práce ve výstavbě - technický dozor investora - inspekcí nemovitosti.

Projekčně inženýrská kancelář - stavebně technické průzkumy a pasportizace staveb - zajištění organizace přípravy a realizace staveb (organizace výběrových řízení na dodavatele stavby, subdodavatelů) - konzultační a poradenská činnost - administrace veřejných zakázek a obchodních soutěží včetně úplného právního servisu

Činnost: - inženýrská činnost - stavební dozor - konzultační a poradenská činnost v oboru pozemní stavby.