Stavební dozor je nutný nejenom z pohledu legislativy, ale také kvůli bezpečnosti a správnosti provedení všech stavebních úkonů. Dozor zajistí průběžnou kontrolu všech důležitých stavebních prací, a to z hlediska projektové dokumentace i platných norem.

Služby - projektové dokumentace - architektonické studie - technický dozor a inženýrská činnost.

Služby: - technický dozor investora - inspekce nemovitostí

Služby - projektování staveb, vytápění, větrání, kanalizace - průkazy energetické náročnosti - energetické audity a posudky - dotační poradenství.

Inženýrská činnost ve výstavbě - průzkum vhodného území pro plánovanou výstavbu - stavební dozor - technický a ekonomický dozor investora.

Architektonická kancelář - design interiérů - stavební a autorský dozor.

Činnost: - řízení stavebních a developerských projektů - technický dozor investora - diagnostika staveb.

Projektová a inženýrská činnost - vypracování projektové dokumentace - průkazy energetické náročnosti budov - stavební dozor.

Služby: - technický dozor stavebníka, investora - stavební projekce - inženýrská činnost - koordinátor BOZP - zpracování žádostí o dotaci

Inženýrské služby v oblasti managementu staveb - projektové práce - technický dozor - developerská a realitní činnost.

Projektová a inženýrská činnost. Technický dozor.

Ekonomické poradenství Tržní ocenění nemovitostí - posudky ekonomika ceny a odhady nemovitostí - ocenění nemovitostí pro úvěrová řízení zpracování - vyhláškové odhady nemovitostí Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Činnost: - inženýrská činnost - projektová činnost - stavební dozor.

Zaměřujeme se na kompletní rekonstrukce bytů a nebytových prostor, rekonstrukce bytových jader, provádění stavebních dozorů a inženýrských činností ve výstavbě.

Služby: - stavební projekce - projekty interiérů - inženýrská činnost - výkony technického dozoru

Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost

Projekční a architektonický ateliér. Architektonické studie a návrhy (architekti). Projekční činnost (stavební inženýři). Vizualizace a animace staveb. Developerské projekty. Návrhy interiérů. Inženýrská činnost. Stavební a autorský dozor.

Zajištění projektových prací, geodetických, inženýrských činností a stavebních a technických dozorů.

Realizace staveb: - rodinné domy na klíč - bytové, občanské stavby - rekonstrukce - zateplování - dodávky interiérů Inženýrská činnost: - projekce - stavební dozor - technický dozor investora - autorský dozor Realitní služby

Projekty, posudky, konzultace, dozory, výzkum, publikace, semináře, školení v group DEK a.s

Opravy a rekonstrukce staveb. - rodinné domy na klíč - zateplování a pokrývačské práce - demoliční práce - autorizovaný stavební dozor.

Inženýrská činnost ve výstavbě. Dohled nad stavbou a rekonstrukcí. Služby stavebních prací.

Architektonická, projektová a inženýrská kancelář

Služby stavebního dozoru a návrhů bytových a kancelářských interiérů.

Projektová příprava staveb, technický dozor, krizový management, koordinace BOZP. Návrhy a realizace zahrad a zeleného životního stylu.