Potřebujete renovovat dům či zahradu? Jistě využijete širokou nabídku nátěrových hmot, která zahrnuje barvy do interiéru i fasádní barvy, nátěry, laky, lazury, ochranné nátěry na dřevo, plast a kov, míchání odstínu barev na přání, zapůjčení vzorníku barev

KMB barvy, s.r.o.
Široký sortiment barev a laků pro kutily, malíře i stavebníky najdete u společnosti KMB barvy, s.r.o., Vašeho specialisty na barvy. Prodáváme nátěrové hmoty na malování, fasádu, dřevo i kov od předních tuzemských i světových výrobců. Na počkání Vám namícháme odstín dle vašeho výběru z tisíců barevných variant. U nás seženete vše potřebné!!!
KMB barvy, s.r.o.
Prodej: -potraviny -domácí potřeby -elektro -hračky -papír -drogerie -barvy, laky.

Prodej: - železářství - barvy, laky - spojovací materiál - nářadí - truhlářské a instalatérské potřeby - potřeby pro kutily, dům a zahradu

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -drogistické zboží -fasádní a interiérové barvy -dekorační a interiérové omítky -nátěry na podlahy, dřevo, střechy -základní barvy a laky -profesionální nářadí pro malíře, natěrače, topenáře, podlaháře, zedníky.

Velkoobchod a maloobchod: - stavební systémy KNAUF - zárubně do sádrokartonových příček - izolační materiály, URSA, ISOVER, ORSIL, ROCKWOL - minerální podhledy THERMATEX, OWA - suché smaltové směsi - plovoucí podlahy spojovací materiál - dřevoštěpkové desky OSB - fasádní zateplovací systémy - nátěrové hmoty - stavební ...

Výroba: -omítkových směsí -fasádních barev -vnitřních nátěrů -systémových součástí kontaktních zateplovacích systémů.

Služby: - tónování barev na počkání - Primalex, Jub, Dulux, Vivechrom, míchání autolaků. Nabízíme natěračské potřeby, lazurovací laky, silikony, emaily všech druhů, spreje a plnění barev do sprejů.

Velkoobchod, prodej: -pesticidy pro zemědělství a lesní hospodářství -barvy, laky -autolaky -ředidla -malířské potřeby -substráty, rašeliny -hnojiva.

Nase firma nabizi jeden z nejširších a nejkompletnějších výrobních sortimentů v oblasti omítkových směsí, doplněný o fasádní barvy, stavební chemii a speciální produkty.

Velkoobchod, maloobchod a zásilková služba: - silikonové tmely a lepidla - polyuretanové pěny - disperze Těsnění oken a dilatačních spár. Lepení a upevňování. Zastoupení firmy LOCTITE, TKK SRPENICE, TEROSON.

Vývoj, výroba, prodej výrobků pod značkou CHEMOXYL: -lihová mořidla na dřevo -vodová mořidla na dřevo -rustikální mořidla na dřevo -lazurovací lak* akrylátový -výroba odstínů na zakázku. Poradenský servis. Výrobky mají ocenění jakosti CZECH MADE.

Stavebniny. Maloobchod, prodej, eshop: -stavebniny. -stavební materiál. -zdící materiály. -instalatérské potřeby. Půjčovna, zapůjčení: -nářadí: -bourací kladivo. -míchačka. -řezačka obkladů. -vibrační pěch.

Prodej: - stavební materiál, - obklady, dlažby, - hutní materiál, - nářadí. Provozovna "Východní průmyslová zóna".

Výroba, prodej: -vodou ředitelné barvy ETERNAL. -nátěrové hmoty. -fasádní barvy. -tmely, lepidla.

Prodej: -nátěrové systémy. -fasádní barvy. -stříkané tapety.

Maloobchod, prodej: -autolaky. -ředidla, tmely. Služby: -míchání barevných odstínů.

Prodej: -nátěrové hmoty -lepidla -tmely -xyladekory -consolan -bazénová chemie -náplně do chemického WC** -míchání barev.

Výroba: -vodou ředitelné barvy ETERNAL -fasádní barvy akrylát, silikát -tmely, lepidla -přísady do betonu -podlahové nátěry -hydroizolace balkony a střechy. Tónování barev.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - podlahové krytiny - barvy, laky. Podlhářské práce. Spolumajitelka: - Ivana Lochmanová - tel. 604 814 814 - IČO 48685305.

Nabízíme specializovaný prodej barev-laků, zateplovacích systémů a sádrokartonů. Je zde tónovací centrum ve všech prodejnách - možnost výběru z 35 000 odstínů. Půjčovna podlahových brusek. Prodej podlah, OSB desek a palubek.

Prodejní řetězec TETA. Prodej: -drogerie -kosmetika -foto potřeby -barvy, laky. Vyvolání, zpracování: -fotografie.