Elektroinstalační materiál zahrnuje součásti, díky kterým si můžeme kdykoliv a kdekoliv rozsvítit. Materiál zahrnuje zásuvky, vypínače, potřebnou kabeláž, pojistky, jističe a další součástky, s jejich zapojením vám pomůže elektrikář.

LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Předním dodavatelem, výrobcem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství je v České republice společnost LAPP Czech Republic s.r.o.. V naší produkci najdete připojovací, ovládací kabely i systémy pro přenos dat, optokabely, průmyslové konektory, kabelové vývodky, systémy pro ochranu a vedení kabelů, označovací systémy i příslušenství kabelů. ...
LAPP Czech Republic s.r.o. - dodavatel průmyslových kabelů
Maloobchod, prodej: -elekroinstalační materiál -domácí elektrospotřebiče: -bílá technika: -pračky, myčky, chladničky, ledničky, mrazničky, sporáky. -černá technika: -televize, videorekordéry, DVD, hifi věže.

Služby: - elektroinstalace Prodej: - elektroinstalační materiál

Certifikace jakosti ISO 9001:2000. Výroba: -rozvaděče: -pro vnitřní i venkovní rozvodny VN i VVN -domovní. Služby: -elektroprojekce. Elektroinstalace, montáže, revize: -silnoproud -hromosvody -zabezpečovací systémy -SAT a TV rozvody.

Velkoobchod Výzkum a vývoj. Výroba: -elektrických strojů.

Prodejna HELE. Maloobchod, prodej: -elektronika, elektrospotřebiče: -televize, videa, videokamery, hifi věže, mikrovlnné trouby -ledničky, chlaničky, mrazničky, mražáky, pračky, myčky, sušičky, sporáky -vestavěné spotřebiče -fotoaparáty i digitální -elektroinstalační materiál. Maloobchod, prodej, servis, oprava: ...

Práce: -elektromontáže, opravy: -elektrická zařízení. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Dodávka, montáže: -tepelná čerpadla.

Velkoobchod,maloobchod,splátkový prodej s akontací i bez,smluvní servis: -televize -video,rádio -magnetofony,věže -videokamery -elektro - SONY,KENWOOD,JVC*,TOSHIBA, PHILIPS,GRUNDIG,PANASONIC,THOMSON, TESLA,DAEWOO,AIWA,SHARP,LG**,OVP*, SANYO -pračky a chladničky všech značek -myčky a sporáky - ARDO,FAGOR,MORA, ...

Výroba - elektrosoučástky

Dodávka - náhradní elektrosoučástky pro trakční vozidla Výroba - náhradní elektrosoučástky pro trakční vozidla

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -interiérová a exteriérová svítidla -plastové elektroměrové a pojistkové skříně a rozvaděče. Havarijní služba. Oprava, elektromontáže, rekonstrukce, revize: -elektrická zařízení.

Prodej - elektromateriál upevňovací, ukončovací, spojovací - kabelové vývodky plastové, kovové