Keramika, sklo, žula, čedič, mramor a další materiály jsou základem pro koupelnové, kuchyňské, rustikální, bazénové i fasádní obklady, stejně jako pro interiérové, zámkové, balkonové i projektové dlažby, které najdou uplatnění v interiéru i exteriéru.

Stavební firma, stavební práce, výstavba, realizace, rekonstrukce, opravy, oprava, přestavby, přestavba, výstavba: -bytová výstavba: -byty, bytů, rodinné domy a domky, rodinných domů a domků -průmyslové stavby -zemědělské stavby -komunikace, inženýrské sítě Projektování, projekce: -stavební projekce -inženýrská ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady -dlažba, dlaždice.

Koupelnové studio. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací nádržky -kopelnový nábytek a doplňky -obklady a dlažba -další materiály: -tepelné izolace EKOFLEX -tmely, lepidla, pěny.

Prodej - laminátové a dřevěné podlahy - korky Pokládka - laminátové a dřevěné podlahy - korky

Značkový prodej: -CHKZ Chlumčany -ZKZ* Horní Bříza -JIKA Bechyně. Velkoobchod,maloobchod: -dlažba a obklady keramické -keramika sanitární -vany klasické a rohové -armatury vodovodní -tmely lepící a spárovací.

Zpracování přírodního kamene. Maloobchod,prodej: -mramor -žula -pískovec -výrobky z betonu: -zámková dlažba -vymývaný beton -obrubníky -žlaby -španělská keramika ROCERSA: -obklady -dlažby.