KOPŘIVA PRAHA s.r.o.

Ohřevná zařízení pro standardní, domácí i průmyslové aplikace zahrnují temperační články, armatury, infrapanely, topné panely, tepelná čerpadla, vyhřívací podlážky ale i potrubí pro topné kapaliny všech typů, vedení tepla, vodní lázně, bojlery anebo kotle.

Komplexní služby v oblasti zásobováním teplem, vzduchotechniky a regulace: - sálavé panely - tmavé plynové zářiče - světlé infrazářiče - přímotopné plynové teplovzdušné jednotky - vířivé ventilátory Ecofan - výměníkové bloky - nástěnné teplovzdušné jednotky.

Prodej, servis, půjčovna: - vibrační pěchy a desky WEBER - vibrační příkopové válce WEBER - vedené vibrační válce WEBER - řezače spár WEBER - ponorné vibratory WEBER hladičky betonu WEBER - benzinové a dieselmotory ROBIN - motorová čerpadla ROBIN.

Montáž - kotelny - tepelná zařízení Dodávka - kotle

Centrum úspor energie. Nabízíme široký sortiment služeb a produktů: - solární panely - tepelná čerpadla - fotovoltaické systémy - otopné systémy - klimatizace - poradneství - a mnoho dalších.

Zaměřuje se především na obchod se zeměmi bývalého SSSR.

Distribuce a výroba nerezových a ocelových zásobníků a ohřívačů vody o objemu 10 až 10 000 litrů..

Dovoz a prodej - plynové kondenzační kotle nástěnné a stacionární - kondenzační kotle Geminox THRs a ZEM - kondenzační kotle Seradens - bytové stanice Modusat - solární systémy Gemelios - nepřímotopné zásobníky vody

Koupě, prodej a nájem plynárenských zařízení. Hornická činnost s omezením na těžbu ropy a plynu. Pronájem nemovitostí a nebytových prostor. Strojní vrtání s délkou nad 30m a vrty s délkou nad 30m. Průzkum trhu. Poradenské služby v oblasti řízení podniku.

Naše společnost působí na českém trhu od roku 1992. Od roku 1996 byla zřízena vlastní prodejna plynových spotřebičů, instalačních a topenářských materiálů. DALŠÍ NABÍZENÉ SLUŽBY: - poradenská činnost v problematice plynárenství - zajištění dokladů potřebných k plynofikaci Vašeho objektu - vypracování projektové dokumentace ( plyn, topení ...

Prodej a montáž - plynové kotle VIESSMANN - tepelná technika VIESSMANN

Plynové kotle: - Geminox - Buderus - e.l.m. Leblanc - Ferroli - Ligas - Leiber - Junkers - Viessmann. Vodoinstalace: - Jika - Ravak - Aqua trade - Sanit Eisenberg - Ekoplastik. - PPR – Ekoplastik meteriál pro instalaci vody, topení - PVC, HT, KG systém DYKA materiál pro instalaci kanalizace..

Výstavba: - zařízení využívajících energie biomasy pro výrobu elektrické a tepelné energie: - kotle na dřevo, dřevěnou štěpku - kotle pro odpadní teplo - kotle na dřevěné odpady - automatické spalování štěpky Schmid - kotle SCHMID Výroba: - dřevené pelety - štěpka - kusové dříví.

PRAGONOR, spol. s r.o. nabízí: -návrhy a komplexní realizace interiérů -prodej elektrického vytápění a regulace NOBO

Prodej měděných trubek pro plynárenské a chladírenské účely, pájek či tavidel.

Jak již název vypovídá Beton, Bednění, Armatura = MONOLIT, zabývá se společnost BBA MONOLIT, s.r.o.

Půjčovna - nákladní přívěsy - autopřepravníky - přívěsy motorky, čtyřkolky Doprava - mikrobusy s klimatizací - - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava do 1, 5t Půjčovna - topení Půjčovna - výčepní zařízení Půjčovna - party stany - vojenské stany Půjčovna - ...

Dodávka a montáž - olejové a plynové hořáky RAY, Weishaupt, PBS Třebíč, Bentone atd. Servis - olejové a plynové hořáky RAY, Weishaupt, PBS Třebíč, Bentone atd.

U firmy Belimo naleznete globálně vedoucí technologii pohonů a ventilů pro: - topení - větrání - klimatizaci jako sortiment z jedné ruky - a to za prvotřídní poměr ceny a výkonu.

Prodej a oprava: -spotřebiče -elektrokotle. Montáž: -elektrokotle -bojlery -elektro instalace.

Somatherm spol.s r.o., tepelná čerpadla, projekce vytápěcích zařízení a zdrojů tepla, dodávka a montáž vytápěcích zařízení a zdrojů tepla. Specifické činnosti: - energetické audity a studie - alternativní zdroje energie - dodávka typizovaných kotelen a modulů na zakázku - blok ohřevu vody PREST - postupná obnova vytápěcích zařízení ...

Modřanská potrubní, a.s. je tradiční český strojírenský podnik, který se zabývá výrobou a poskytováním komplexních služeb v oblasti dodávání potrubních systémů..

Sanitární armatury a zařízení: - tlačné ventily - infra ventily - termostatické ventily - ostatní ventily a zařízení - sanitární doplňky. Průmyslové armatury a zařízení: - bezpečnostní sprchy - laboratorní ventily. Kalová čerpadla: - kalová čerpadla bez vstupu pro WC - kalová čerpadla se vstupem pro WC - kalová čerpadla s ...

Silnoproudé rozvody do 1000V: - bytová výstavba - administrativní budovy - školy - průmyslová výstavba - veřejné osvětlení. Elektrorevize. Přihlášky k odběru elektrické energie. Rekonstrukce, opravy a údržba el. zařízení. EIB systémy a ovládání. Rozvaděče. Hromosvody. Ochrany elektrických zařízení proti ...

Dodávka a montáž potrubních rozvodů (ocel, nerez, umělé hmoty, dálkovody) vč. technologických zařízení a ocelových konstrukcí od kusových dodávek až po finální dodávky.