Dřevěná okna a dveře jsou nejlepším řešením pro nízkoenergetické a pasivní domy. Nabízí znatelnou úsporu, širokou škálu dřevodekorů a vykazují dlouhou životnost. Eurookna si můžete pořídit i ve variantě s nalepovacími příčkami nebo izolačním sklem.

Prodej, montáž: Eurookna, dveře, vrata. Plastová okna (okno) a dveře 3 až 6-ti komorové profily, možnost výběru až z 20 barev a dekorů. Žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Návrh, prodej, výroba, montáž: -obložkové zárubně -interiérové dveře, otočné, posuvné -kování -dveří -doplňky. Dveře: -plné, prosklené, celoskleněné, vstupní do bytu, protipožární, atypy. -kyvné, skládací, lomené, bezfalcové, obloukové Vzorková prodejna: -17.listopadu, Břeclav 69002.

Instalace - rolety. Montáž a servis - okna plastová, dřevěná - dveře Montáž a servis - zimní zahrady Instalace - markýzy.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2008. Výroba, prodej, montáž: -otvorové výplně -plastová, PVC, dřevěná, hliníková okna, balkónové a vchodové dveře OTHERM, SULKO, REHAU, SALAMANDER, BRUGMANN, 6-7 komorová okna, výměny oken -eurookna -plastová okna s imitací dřeva -dřevohliníková okna -ozdobné dveřní výplně PERITO, VP ...

Realizujeme opravy a údržbu plastových, hliníkových a dřevěných (euro) oken a dveří a jejich příslušenství ( žaluzie, síta proti hmyzu, dveřní samosavírače)

Sádrokartonové systémy: -montáž suchých staveb -dodávka a montáž střešních oken-Certifikovaná montážní firma oken VELUX -návrh, dodávka a montáž sádrokartonových systémů -individuální řešení a realizace interiérových staveb -návrh, dodávka a montáž stropních podhledů-Certifikovaná montážní firma podhledů AMF.

Regionální prodejce stínící techniky, oken a dveří.

Vzorková prodejna dveří a oken Kyjov: - interiérové dveře, zárubně, kování a doplňky

Truhlářství, stolařství. Kompletní stolařská a truhlářská zakázková výroba včetně montáží, dopravy. Podle návrhu zákazníka vyrobíme z materiálů dub, buk, javor, smrk, borovice, modřín, lamino, MDF, laťovka, masiv, dýha: -nábytek: -kancelářský -bytový -kuchyňské linky, ložnice -provozní (závodní jídelny, prodejní pulty) ...

Široký výběr schodů různých typů a značek.

Prodej, montáž: -střešní okna -snížení stropů -zateplení stropů -montáž stropních podhledů -půdní vestavby.

Výroba: -nábytek -schodiště -kuchyně -atypické dveře a zárubně na zakázku.

Truhlářství, zakázková výroba: -okna a dveře (vnitřní, venkovní) -kuchyně, kuchyňské linky -kancelářský nábytek počítačové stoly, psací stoly, kancelářské nábytkové programy -schodiště -nábytek z masivu -vestavné skříně, skříň, věšákové stěny -ložnice postele, válendy, šatní skříně -zahradní nábytek, terasy, pergoly -zahradní domky.

Truhlářské práce. Prodej a montáž interiérových dveří.

Nabízíme: -zakázková výroba dřevěných interiérů v provedení moderním i stylovém pro domácnosti i firmy. Produkujeme: -truhlářské výrobky -z umělých materiálů (laminované desky) -z přírodních materiálů (dýha, masiv) s povrchovou úpravou. Kuchyně Obývací pokoje Schody Dveře Koupelny Ostatní nábytek.

Výroba na zakázku - pergoly Truhlářská výroba nábytek - truhlářské práce Výroba na zakázku - kuchyňské linky Výroba na zakázku - kancelářský nábytek Truhlářská zakázková výroba - nábytek - stoly - veškeré skříně - obývací pokoje Výroba na zakázku - dveře Výroba na zakázku - zábradlí Stavební činnost Zámečnické ...

Prodej: -stavebniny -stavební materiál. -hutní materiály -zdící materiály -izolace, stavební řezivo -komínové systémy, kanalizační program -interiérové dveře, obložkové zárubně -keramické obklady a dlažby -tmely, lepidla, nářadí.

Dodávka na objednávku - žaluzie - sítě proti hmyzu Dodávka - okna a dveře dřevěná, plastová a hliníková - parapety na objednávku veškeré služby spojené s výměnou oken.

Prodej - obklady - dlažby - dveře - zárubně.

Provádíme montáže minerálních a kazetových podhledů, střešních oken i zhotovení sádrových omítek. Sádrokartonářské práce.

Naše firma se zabývá zakázkovou, atypickou a kusovou výrobou nábytku na míru a to vše dle požadavku zákazníka. Výroba nábytku na zakázku. Sortiment vyráběného nábytku: -schody -stoly -židle -pokoje: obývací, dětské -kuchyně, ložnice -předsíňový nábytek -dřevěná schodiště -schodišťová zábradlí, madla -vestavěné skříně, postele -šatní ...

Výroba: -truhlářství. -stolářství. -výroba nábytku na zakázku -kuchyňské linky -vestavné skříně -dětský nábytek -kancelářský nábytek -dveře -vrata -obklady stěn, stropů -ploty -pergoly.

Práce, výroba: Truhlářství, truhlářská výroba, truhlář, dřevovýroba: -dveře, dveří vnitřní masiv -venkovní masiv, standart -zárubně, zárubní vnitřní obložkové -zakázková výroba -z masivu-vrata, schody, schodiště -bytové doplňky.