Hliník se na okna a dveře používá již od nepaměti. Velká statická únosnost, odolnost proti povětrnostním vlivům anebo nižší hmotnost nejsou jedinými výhodami. Zasklení balkonů, pergoly či zimní zahrady z hliníku jsou tedy velmi výhodnou investici.

Prodáváme všechny typy oken - okna dřevěná, plastová a střešní okna. Lze u nás nakoupit také dřevěné, hliníkové a bezpečnostní dveře. Součástí naší nabídky jsou také žaluzie a rolety z široké nabídky barev, vnitřní a venkovní parapety všech možných odstínů. Zajistíme také zateplovací systémy, polystyrény, minerální vlnu, izolační ...

Jeden z významných evropských výrobců hliníkových stavebních a roletových systémů. Výroba, prodej, velkoobchod: - dveřní a okenní systémy z hliníku - hliníkové profily - fasádní systémy, střešní okna - hliníkové garážové a vratové systémy, roletové systémy.

Distribuce, obchodní zastoupení, prodej: -výtahové dveře KLEFER

Vývoj, výroba, dodávka a montáž: - protipožární okna a dveře - protipožární stěny a lehké obvodové pláště - hliníková okna - dveře.

Výroba: - plastové, dřevěné a hliníkové okna, dveře - hliníkové protipožární dveře a stěny - vstupní portály - parapety vnitřní a venkovní. - žaluzie a síta Montáže a zednické práce.

Dodávka a montáž: - plastová, dřevěná, kastlová, hliníková, střešní okna - vstupní dveře - garážová vrata - stínící technika.

Kompletní servis a renovace hliníkových a plastových oken i dveří. Servis i montáž stínící techniky a dalších doplňků a příslušenství. Údržba bytů a domů. Stolařské a sklenářské práce.

Dodávka, montáže, prodej: - okna (plastová, dřevěná, hliníková) - dveře.

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Výstavba: - nízkoenergetické sendvičové dřevostavby Dodávka, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna - zimní zahrady

Stavební činnost: - zateplování - výměna oken - rekonstrukce domu - sanace balkónů.

Výroba a úprava: - bezpečnostní dveře. Zabezpečíme i dveře s dřevěnými zárubněmi, dveře dvoukřídlé a dveře atypických rozměrů. Zabezpečení sklepních a společných prostor obytných domů.

Dodávka: - garážová vrata - sítě proti hmyzu - horizontální žaluzie - vertikální žaluzie - látkové roletky - plastová okna - vnitřní a vchodové dveře - dřevěná okna a dveře.

Maloobchod, prodej: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - interiérové dveře - okenní parapety - žaluzie, protihmyzová síta (montáž zdarma).

Prodej: - bránová technika - vrata - pohony vrat - víceúčelové dveře - hliníkové domovní dveře. Drobné zámečnické práce: - nádstavby bran - oplocení.

Výrobky: - okna - dveře - rolety - dopisní schránky - madla - zábradlí. Široký sortiment výrobků HOCO umožňuje splnit veškeré Vaše osobní představy o architektonickém řešení, tepelném, hlukovém, nebo světelném útlumu či zvýšené bezpečnosti oken, dveří a rolet. Sídlo firmy v Děčíně.

Prodej, distribuce a montáž: - plastová okna, dveře: - výhradní dodavatel plastových oken z profilu KBE a TROCAL, profily oken a dveří jsou vyráběny v bohaté paletě barev a dekorech dřeva - hliníková okna, dveře: - profily jsou dostupné v široké paletě práškových polyesterových laků - dřevěná okna, dveře s ...

Stavby a rekonstrukce rodinných domů: - zateplení fasád. Montáž oken a dveří: - plastová - hliníková - dřevěná - zasklení zimních zahrad. Zednické práce. Betonářské práce a lité podlahy.

Stavební akustika. Stavební a prostorová akustika. Měření hluku a akustiky. Protihlukové a akustické úpravy. Monitorování dopravního hluku, zpracování hlukových map. Montáže: - rezonanční obklady. Dodávka, výroba, montáž: - protihlukové dveře, vrata, okna, silniční bariéry, akustické panely a zástěny.

Renovace: - dveře, zárubně. Kovovýroba: - veškeré zámečnické práce - výroba - vrata, mříže, schodiště, závory, automatické brány, turnikety, středně těžké konstrukce.

Prodej, montáž, servis. Okna, dveře: -plastová, dřevěná, hliníková, eurookna, masiv -zimní zahrady -prosklené fasády -plastová okna (plast, plastových), (okno, oken) -vchodové, balkonové, francouzské dveře (vchodových dveří) -francouzské okno (francouzská okna), zimní zahrada (zimní zahrady) -demontáž plastových oken a ...

Výroba: - hydranty - požární uzávěry (dřevo, hliník, ocel). Dodávka, montáž, servis, oprava: - požární i nepožární dveře, stěny, okna. Prodej: - protipožárná technika, ochrana - hasicí (hasící) přístroje.

Výroba: - konstrukční systémy - zastřešení venkovních bazénů, zimní zahrady, přístřešky, střechy. Kancelář: - Lešetínská 47, Ostrava Kunčice.

Zámečnictví: Výroba, zhotovení na zakázku: - branek, vrat, ocelových plotů - vstupních ocelových dveří, výkladů - montáže točitých ocelových schodů. Prodej: - vrtáků - dveřní kování.