Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Výroba, prodej: -plastová, hliníková, dřevěná okna a dveře -střešní okna -zimní zahrady -garážová vrata -plastové stěny systému VEKA. Služby: -komplexní služby včetně dopravy a montáže -bezplatné poradenství a zpracování cenových nabídek.

Prodej, montáž: -zabezpečovací, slaboproudé, kamerové, kartové systémy -trezory - nábytkové, stěnové -bezpečnostní dveře -dokumentační skříně -skříně na zbraně -pokladničky, schránky na klíče -zámky, fólie, vložky, mříže -elektronické zabezpečení.

Služby: -plastové, dřevěné, hliníkové okna a dveře -doplňky k oknům -žaluzie, parapety, rolety.

Dovoz, prodej - výrobky firmy MEA: -větrací světlíky -anglické dvorky -odvodňovací kanály -zinkové rošty -sklepní ocelová a plastová okna -domovní rohožky -kotevní technika -vruty -výhradní zastoupení firmy SCHÖCK -instalační nosníky do balkonu -přerušení tepelného mostu -podlahové vytápění -deskové radiátory ...

Dodávka, montáž: -plastová a dřevěná okna, eurookna -vchodové dřevěné, plastové, hliníkové dveře pro panelové i rodinné domy -likvidace starých oken -parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu.

Dodávka, prodej, montáž: -plastová a euro okna -dveře interiérové -garážová vrata -vnitřní a venkovní parapety -žaluzie, sítě proti hmyzu, rolety -schodiště. Provozovna: -České Budějovice, Husova/Studentská 1655/1B

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské -střešní okna ROTO, VELUX -výškové práce vysokozdvižnou plošinou MP-16 Služby: -autodoprava kontejnerů-AVIA.

Výroba, prodej, montáž, servis: -dřevěná eurookna-euro okna -plastová okna -příslušenství.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře -dřevěné okna, dveře -střešní okna -parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu -garážová vrata.

Výroba, prodej: - okna, dveře, parapety - plastové, hliníkové - výstavba pozemních a inženýrských staveb - vypracování architektonických návrhů a projektů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, poradenství: -dveře -interiérové-pravá přírodní dýha, masivní dřevo-SAPELI -vchodové-dřevěné, plastové -plovoucí podlahy -dřevěné, laminátové -nábytek.

Stavební práce: -zateplení budov -rekonstrukce -rodinné domy na klíč -výměnu balkónů -sádrokartonářské práce -výměna oken a dveří.

Maloobchod, prodej: -parapety vnitřní, venkovní -kování HOPPE -kování SIMONSWERK. Zastoupení firem: -FUNDERMAX, KAINDL, DECEUNINCK, GUTMANN, HOPPE, SIMONSWERK, GEZE, UFV, STAdUR, SAVA.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Prodej, montáž: -dřevěná okna, eurookna -plastová okna -dveře-plast, dřevo, hliník -střešní okna -rekonstrukce a zateplení budov -opravy panelových domů.

Stavební firma: -výstavba bytů, domů -modernizace a rekonstrukce staveb i bytových jader -telekomunikační stavby -zemní práce -výstavba stožárů -zabezpečovací a požární signalizace. -výstavba řadových domů -výroba plastových oken a dveří -stavby na klíč.

Stavební práce: -sádrokartonové konstrukce -minerální podhledy -půdní vestavby -střešní okna.

Výroba, montáž, servis: -plastová okna a dveře na míru-systém TROCAL -atypické tvary.

Zřizování a prodej: -zabezpečovací signalizace -požární signalizace -elektroinstalace -elektrické přímotopné vytápění. Dodávka, montáž: -plastová a dřevěná okna.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře -okna a dveře z plastu a hliníku -protipožární hliníkové prvky -zimní zahrady -prosklené stěny vchodové a celoskleněné -požární uzávěry.

Výroba, montáž na zakázku: -plastová okna, dveře -zimní zahrady, výlohy -okenní parapety -vnitřní a vnější obklady stěn -zimní zahrady na bazény -výhradní zastoupení DECEUNINCK, ROTO.

Montáž, prodej: -plastová okna-systém VEKA. Výroba: -nástroje. Práce: -povrchová úprava kovů-galvanizace -tváření kovů.

Maloobchod, montáž: -okna, dveře-shrnovací, žaluzie, těsnění -vybavení koupelen -zrcadla-dle výběru -stavebnicový nábytek.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Výroba,prodej: -plastová okna-systém SCHÜCO -balkonové dveře-systém SCHÜCO -vnitřní a vnější parapety -montáž.