Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Obchodní činnost s otvorovými výplněmi PVC, EURO, Hliník.

Výroba, prodej, montáž a demontáž: -okna, dveře plastová, EURO dřevěná, hliníková -příslušenství žaluzie, parapetní desky, protihmyzové sítě, dveřní výplně, sekční garážová vrata. Služby: -demontáž a likvidace starých oken a dveří.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Dodávka a montáž: -suché systémy -sádrokartony a minerální podhledy -pokládka podlah -nábytek -kuchyňské linky -žaluzie -plastová okna a dveře(profilový systém GEALAN) -malování.

Stavební firma: - průmyslové stavby - rodinné domy na klíč - stavba a rekonstrukce bytových jader - výměna oken, dveří - půdní vestavby a nástavby.

Stavební činnost - výměna oken, dveří, vstupů do domů - okna a dveře - plastové, dřevěné, hliníkové - zateplení fasád - SDK konstrukce - rekonstrukce bytových jader. Komplexní správa nemovitostí. Realitní činnost.

Dřevěná a plastová okna a dveře od Zlatého domova. Dodáváme okna, dveře a vybavení interiérů na klíč. Termín dodání do 3 týdnů. Záruka na okna a dveře 10 let. Navštivte naši kancelář "Plastová okna Praha" a "Plastová okna Brno". Cenová nabídka a zaměření zdarma ještě dnes.

Úklidové, malířské, drobné stavební, výškové práce, stěhování, servis a montáž plastových oken - nátěry a zateplování fasád.

Franchiza Stavoodbyt stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz: -stavební materiály, stavebniny: -cihly, betonové tvárnice, hurdisky, nosníky, překlady, střešní tašky, střešní krytiny, cement, vápno, hydrát, maltové směsi, minerální omítky, stavební chemie, komíny, komínové vložky, šamotové cihly, kanalizační šachty, dešťové ...

Výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken z profilu Gealan S 8000 IQ -plastové dveře z dveřní výplně firmy PERITO -zimní zahrady, zahrada z profilu GEALAN -doplňky (žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu atd -parapety, parapet. - VARATA, sekční garážová WALTOR Prodejní místa na území celé ČR. Zelená linka-tel.: ...

Okna a dveře na zakázku. Specializace na záruční servis oken a dveří DECPLAST® pozáruční servis plastových, dřevěných a hliníkových dveří i oken.

Prodej, dodávky a montáž plastových oken a dveří.

Servis, opravy plastových a hliníkových oken i dveří. Doplňky: - žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, průlezy pro domácí mazlíčky.

Instalace - rolety. Montáž a servis - okna plastová, dřevěná - dveře Montáž a servis - zimní zahrady Instalace - markýzy.

Dodávka, služby: - plastová okna - dveře.

Reklamační a servisní oddělení. Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC ...

Úklidové práce Prodej a montáž - plastová okna - plastové a hliníkové dveře Zemní práce.

Dodávka na objednávku - žaluzie - sítě proti hmyzu Dodávka - okna a dveře dřevěná, plastová a hliníková - parapety na objednávku veškeré služby spojené s výměnou oken.

Výroba, obchod, prodej, dodávka, demontáž, montáž, zednické úpravy: -profily firmy DECEUNINCK GROUP -plastová okna, dveře -posuvné dveře -předokenní rolety -okenice -sítě proti hmyzu. Stavební činnost: -rekonstrukce bytů, vnitřní instalace (veškeré instalace vody, kanalizace, topení a plynu) rekonstrukce bytových jader, koupelen, ...

Služby: -střešní, zemní, terasové izolace -jímky a bazénová izolace -sanace střešních plášťů -fólie-montáž systémů na klíč -modifikované a živičné pásy -bezplatná poradenská činnost -technické posouzení, návrhy a projekty střešních konstrukcí -revize a montáž hromosvodů -montáže ocelových hal a konstrukcí. Katalog: -asfaltové výrobky, ...

Držitelé certifikátu systému managementu jakosti ISO 9001:2001 Výroba, přímý prodej, montáž: -plastové otvory stavebních výplní -okna -dveře -zimní zahrady -plastové stěny. Doplňky: -žaluzie, venkovní a vnitřní parapety, rolety, sítě proti hmyzu, dveřní výplně. Služby: -bezplatná odborná konzultace, zpracování nabídky, zaměření ...

Dodávka, montáž: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - příslušenství a doplňky - žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu. Zednické zapravení a ekologická likvidace odpadů.

Dodávka, montáže: - eurookna, euro okna nejvyšší kvality - plastová okna z profilů REHAU - balkonové dveře - vchodové dveře. Kovovýroba. Lisařské práce.

Prodej: - plastová a hliníková okna. Stavební činnost: - pozemní stavby - zateplování a čištění fasád.

Výroba: - hliníková okna a dveře ze systému CORTYZO - plastová okna, dveře.