Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Prodej: -stavební materiál -dveře, okna -sádrokarton -střešní krytiny -stavební chemie -potřeby pro kutily -zateplovací systémy -obklady, dlažba. Provozovna: - Dolní Rychnov, Dobrovského 535 - tel.:352624780.

Maloobchod, velkoobchod, montáž a servis: -interiérové dveře -otočné, posuvné, skládací -shrnovací zárubně obložkové, rámové -stavební pouzdra -vchodové dveře -krby, krbová kamna -laminátové podlahy -nábytek.

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna PENTA -plastové dveře -eurookna -zimní zahrady TS* ALUMINIUM -hliníková okna -hlliníkové dveře -hliníkové nadedveřní stříšky -garážová vrata LOMAX -žaluzie, rolety -doplňky.

Rizikové kácení stromů. Výškové práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Opravy, rekonstrukce, nátěry, realizace: - střechy šikmé, ploché. Štěpkování, ořezy větví, stromků. Montáž střešních oken.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Realitní činnost. Zprostředkování, prodej: - rodinné domy - byty - stavební pozemky. Truhlářství, podlahářství. Výroba: - kuchyně, kuchyňské linky. Ve spolupráci se společností Technorol s.r.o. nabízíme prodej: - plastová okna a dveře značky VEKA.

Projektová činnost ve stavebnictví: - stavební projekty rodinných domů - projekty i realizace přeložky sítí O2. Služby: - měření radonu - výměna oken, okna. Zateplování fasády.

Prodej, montáž: -plastová okna -předokenní rolety -garážová vrata -výsuvné markýzy -koupelnové zástěny. Zasklívání lodžií.

Prodej, montáž: -plastová okna, -plastové dveře -zimní zahrady -žaluzie, rolety.

Stavební práce: -revitalizace panelových domů -zateplování -dodávka a montáž -plastova okna, dveře, rolety, žaluzie, parapety a markýzy -automatické dveřní systémy, vrata a brány -emní a výkopové práce -nástavby na domy.

Prodej a montáž plastových, hliníkových, dřevěných oken a dveří, demontáž, likvidace a zednické začištění. Dále nabízíme žaluzie, rolety, zimní zahrady, markýzy, parapety a sítě proti hmyzu.

Prodej, montáž, poradenství: -okna plastová -okna dřevěná -okna hliníková.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře profil SALAMANDER.