Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Dodávky a výměna oken a dveří včetně zednických prací. Rekontrukce interiérů. Výroba a montáž vestavěných skříní. Podlahářské práce: - pokládky podlahových krytin. Prodej: - infrasauny.

Naše firma se zabývá: -Výroba a prodej plastových oken -zasklívání lodžií -stínicí technika -střešní okna ROTO -velkoobchod s parapety -stavební činnost - projekce a realizace.

Naše firma se zabývá: - dodávka a montáž: - veškeré sádrokartonové systémy - parozábrany - střešní okna - kazetové stropní podhledy - OSB podlahy-Sádrokartonové-Cetris desky.

Výroba, prodej, montáž, dodávka: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře, prosklené fasády, zimní zahrady - garážová vrata

Montáž, dodávka: - plastová okna a dveře Kömmerling - parapety, žaluzie.

Prodej: - materiály pro klempíře a pokrývače - střešní krytina.

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Výroba, prodej, montáž: - okna - dveře.

Prodej: - plastová okna - eurookna - vnitřní dveře.

Výroba, montáž: -plastová izolační okna, dveře -rolety -zimní zahrady -fotorámečky.

Prodej, montáž: - plastová okna - eurookna.

Montáž a prodej: -dveře a zárubně.

Velkoobchod: - okna, dveře.

Projekce stavební - dodávka a montáž stavebních výplní

Prodej: - plastové výplně otvorů firmy REHAU.

Nabízíme: -plastová okna a dveře -dřevěná eurookna -hliníková okna, dveře a fasády -plastohliníková okna -dřevohliníková okna -výměny oken v panelových domech Nejčastěji používané profily: -CLASSIC -CLASSIC K3** -SOFTLINE -ELEGANCE -PRASTIGE.

Velkoobchod a maloobchod: - vybavení domácnosti - dveře, podlahy, obklady/dlažby - ventilace, odpad, plastový program - stavební lišty, obkladové a soklové lišty - koupelny-WC-sanita aj.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - žaluzie.

Naše firma se zabývá: -Výroba a montáž plastových oken a dveří. -Provádění instalací zimních zahrad, žaluzií a sítí proti hmyzu. -Poskytování servisu a poradenství v oboru.

Prodej, montáž: - plastová a dřevěná eurookna a - vchodové dveře - stínící technika.