Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Montáž, opravy, servis: -plastová okna -eurookna

Prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -plastová okna Rehau -eurookna profil: 68, IV 78, 80 -vstupní dveře -parapety vnitřní a vnější -žaluzie: -do plastových oken -do eurooken -vnitřní horizontální, vertikální -venkovní.

Stavební a zednické práce, sádrokartony, obklady a dlažby, zateplování budov, montáže oken, parapetů a žaluzií.

Dodávka : - rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu. Výroba, montáž a servis: - plastová okna a dveře.

Výroba, dodávka, prodej, montáže, instalace: - plastová okna, okno - plastové dveře - prosklené skleněné fasády - světlíky, skleníky, stánky - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu. Výměna: - staré okenní prvky a rámy bez porušení venkovní fasády. Poradenství: - při výběru plastových oken, dveří, parapetů, žaluzií, ...

Prodej, montáže: -plastová okna z profilů Gealan -plastové dveře -žaluzie -parapety -sítě proti hmyzu -rolety.

Montáž, povrchová úprava: -sádrokartony -kazetové podhledy THERMATEX -střešní okna VELUX. Realizace: -rekonstrukce: -půdní prostory -bytová jádra. Práce: -elektroinstalační. Zajištění: -práce: -stavební -vodo-topo-plyn -tesařské -pokrývačské -klempířské -zateplování fasád -odhady nemovitostí.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiál: -cihly POROTHERM, tvárnice, modulový blok, věncovka, U -profil, nosné i nenosné překlady, nosné roletové překlady, střešní a stropní desky, termopancíř, malby, omítky -střešní okna VELUX, PRIMA FENESTRA -střešní krytiny. -BRAMAC, CEMBRIT, KM BETA, RANNILA STEEL, TONDACH -plastové ...

Montáž, instalace, prodej: -plovoucí podlahy -masivní podlahy -koberce, PVC* -dveře, zárubně.

Práce: -zateplování - fasády a budovy -obklady a dlažby. Montáže: -plastová okna.

Slovaktual OZ. Prodej, montáž a realizace: Plastová okna a hliníkové dveře. Nabízíme: -parapety -žaluzie -sítě -garážová vrata -střešní okna. Provádíme: -zednické zapravení -ekologické likvidace odpadu.

M+K OKNA; Obchodní zastoupení firmy SLOVAKTUAL. Nabízíme: -plastová okna -terasové dveře -hliníkové dveře, okna -eurookna -doplňky: -parapety -celostínící žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy.

Firma je certifikována dle ČSN EN ISO 9001-2001. Autorizovaný prodejce OTHERM. Prodej,montáže: -plastová okna,okno a dveře SALAMADER -dřevěná okna a dveře EUROOKNA -interiérové,vnitřní,vchodové, bezpečnostní a protipožární dveře -garážová vrata,garážových vrat -světlíky,skleníky,stánky -stínící technika -parapety ...

Firma šla do konkurzu 07/2013 - údaj z Centrálního registru dlužníků.

Obchodní zastoupení firmy SLOVAKTUAL. Prodej a montáž: Nabízíme: -plastová okna -terasové dveře -plastová okna s al.clipem -hliníkové dveře -hliníkové okna.

Dodávka, montáže, internetový obchod, prodej: -plastová okna -dřevěná eurookna -vstupní i vnitřní dveře.