Plasty mají ve stavebnictví nezastupitelné místo, a to nejen jako konstrukční materiály. Plasty pro stavebnictví, to jsou nádoby z polypropylenu, polykarbonátové desky, polymethylmetakrylát jako plexiskla nebo také kanalizační trubky z polyvinylchloridu.

Dodávka materiálů pro stavbu i rekonstrukci kanalizací a vodovodů
DILES Company s.r.o. z Ostravy je specialistou na prodej a dodávku materiálu pro rekonstrukci, opravu a výstavbu kanalizací, plynovodů i vodovodů. Kanalizační a vodovodní potrubí, PVC tvarovky, PP potrubí, litinové betonové vpusti a další potřebné pro potrubní systémy najdete u nás. Zajišťujeme přepravu materiálů přímo na stavbu.
Dodávka materiálů pro stavbu i rekonstrukci kanalizací a vodovodů
MATEICIUC a.s.
Již od svého vniku roku 1990 se naše firma zabývá výrobou, distribucí a exportem plastových výrobků. V našem širokém portfoliu produktů mohou zákazníci najít plastové ukončovací a začišťovací profily, lišty, potrubí pro vzduchotechnická zařízení, klimatizace, ochranné trubky, chráničky optických kabelů i zahradní či průmyslové hadice.
MATEICIUC a.s.
Výroba, prodej i montáž lamelových clon od firmy Portaflex s.r.o.
Lamelové clony - výroba, montáž a prodej zajistí firma Portaflex s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti. Zajistí dodávku lamelových clon, které plní funkci jako protiprůvanové zařízení ve dveřích, vratech či průchodech. Lamelové clony dodávají v několika typech a rozlišují se dle použití, plastu a nosných lišt. Dále se postarají o ...
Výroba, prodej i montáž lamelových clon od firmy Portaflex s.r.o.
Návrh a výroba technických a pohledových výlisků z termoplastu. Výroba plastových výrobků. Výroba zámků a kování. Výroba her a hraček.

Výroba: - bazény - žumpy, septiky - zemní filtry - lapoly - nádoby na užitkovou vodu a sypké hmoty - skříně pro posypové hmoty určené pro zimní údržbu chodníků a cest - odhrnovače na sníh - vzduchotechnické potrubí.

Výroba: -plastové jímky, septiky, čistírny odpadních vod -rybářské pramice -bazény: -zahradní jezírka -povrchové bazény -dětské bazény -bazénové technologie -prostředky k čištění a údržbě -vyvložkování studní -poradenská činnost.

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

Dodávka materiálů pro výstavbu inženýrských sítí a ostatního stavebního materiálu. Celý sortiment potrubí pro vodovody, kanalizace a plynovody z plastů, oceli, litiny, kameniny a sklolaminátu.

Výroba, maloobchod, služby: -zahradní skluzavky, tobogány -plastové lodě, pramice -jímky, septiky, nádrže, žumpy -bazény.

Výroba, prodej: - plastové potrubí a spojovací komponenty pro rozvody vody.

Nabízíme vysoce kvalitní samonosné nádrže jímky, septiky, žumpy domácí čističky odpadních vod.

Stavebniny. Prodej a pronájem lešení Haki. Pneuservis, prodej pneumatik..

Velkoobchod: -technické plasty-kulatiny, desky, trubky: -polyamidy-silony, teflony, plexisklo, polytan, vrstvené izolanty-kartit, textit, sklotextit, izolační materiál- bezazbestový -PVC, polypropylen, polyetylen -fólie: -polyetylen -pryžové výrobky: -hadice, těsnící desky, dopravníkové pásy, profily -drogerie, ...

TOMEK výroba sklolaminátu Výroba ze sklolaminátu: -žlabové rozvody vody v chladících věžích -kryty chemické kanalizace -golfové překážky -střešní prostupy -vanové vložky -závodní auta -umývadla.

Prodáváme a montujeme prosvětlovací systémy z komůrkových i plných polykarbonátových desek ve stavebnictví.

Stavebniny. Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře GEALAN 8000 -garážová vrata na dálkové ovládání, branky -asfaltové pásy VEDAG -PVC okapy MARLEY -kanalizační PVC trubky -střešní šindele(Kanada, USA, Německo) -stálé množstevní slevy.

Plastikářská výroba: -vstřikování -vytlačování -regranulace -granulace plastů -plasty (extrudované). Výroba: -elektrokanály -PVC lišty k obkladům -vytlačované extrudované profily -plastové výrobky. Prodej: -plastové výrobky -regranuláty.

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod. -plastové jímky. -plastové septiky. -vodoměrné šachty. -odlučovače tuku a ropných látek. Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla zn. HOTJET.

První český výrobce plastových geigerů a vpustí. Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce: - materiál pro výstavbu kanalizací (vodoinstalační) a domovních odpadů - výrobky jsou vyrobeny z plastů, bez problémů odolají nepříznivým klimatickým podmínkám a mají vysokou životnost - komponenty pro bodové odvodnění GEIGER CR 102 (lapač ...

Výroba plastových dílů zpevněné skelnými vlákny. Výroba modelů, forem a samotných výrobků podle technické dokumentace a přání zákazníků.

Nástrojárna. Výroba: - příchytky pro upevnění a vedení potrubí.

Projekce, konzultace: -v oblasti využití geosyntetik ve stavebnictví a ekologii.

Prodej: -plastové okapové systémy zn. HUNTER. -plastové potrubí pro rozvod vody, stlačeného vzduchu.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -plasty pro rozvod vody, topení -armatury -keramika -KG hladké kanalizační trubky a tvarovky pro venkovní kanalizaci -HT trubky a tvarovky pro vnitřní odpady, spoje na gumičku -PVC trubky a tvarovky pro vnitřní spoje na lepení -RV revizní kanalizační šachty ...

Výroba: -plastových profilů pro stavebnictví se zaměření se zaměřením na obklady a dlažby včetně potřebných plastových doplňků -technických plastových profilů podle požadavků zákazníka -prodej kovových lišt pro obklady a dlažby (hliník, mosaz, nerez) včetně balkonových profilů.

Firma je držitelem certifikátů jakosti ISO 9001: 2000 a 14001:2004. Výroba, zakázková výroba, prodej, obchod: -sklem vyztužené plasty -tažené kompozitní profily, jäckel, trubky I, L, U -kompozity GRP, FRP -pultruze, pultrudované profily -vyztužené lamináty -vyztužené plasty -rošty a planky -vláknové kompozity (mateiály vyztužené ...

Velkoobchod, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby