Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Dodávka a montáže - ocelové montované halové konstrukce - průmyslové haly - sportovní a víceúčelové haly. Truhlářská výroby - dřevěné podlahy - okna, dveře - zahradní nábytek. Prodej - materiál pro výstavbu golfového hřiště - příslušenství na golf, golfové hole, jamky, praporky, míčky a veškeré nutné vybavení hřiště.

Komplexní podlahářské práce Vám zajistí firma Stanislav Šafránek. Provádím pokládku širokého spektra podlahových krytin. Zejména koberců, plovoucích podlah, parket, PVC či vinylových podlah. V případě parket a dřevěných podlah zajišťuji jejich renovaci. Sídlo firmy naleznete na adrese Mánesova 873, Klatovy. Práce, řemeslo: - podlahář - ...

Prodej: -koberce -PVC -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. Služby: -rozvoz po Praze zdarma -zajištění pokládky všech podlahových krytin našimi odborníky -velký výběr v naší vzorkovně, kde vám s výběrem pomohou naši odborníci..

Prodej, montáž, pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC - korek - plovoucí podlahy - obkladové panely - obklady, dlažby.

Dovoz, distribuce, prodej, montáž -plovoucí laminátové, dřevěné, exotické a dubové plovoucí podlahy -příslušenství k podlahám, lepidla, profily s dekorem, lišty Řemesla, služby - pokládka plovoucích podlah, parket, PVC, linolea, koberců -renovace parket (broušení) Půjčovna - brusky na parkety

Maloobchod, prodej, pokládka: -podlahy (laminátové, dřevěné, přírodní linoleum, plovoucí, korkové) -PVC podlahové krytiny -koberce -interiérové dveře -schodiště -parapety -soklové lišty.

Podlahářství, prodej, montáž. - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - parkety - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové plovoucí podlahy - linoleum a marmoleum - PVC - koberce. Činnost - podlahářské práce - renovace parket.

Výroba, prodej: - dřevěné třívrstvé parkety - eko-brikety - schodové profily

Prodej, montáž: - interiérové dveře - podlahy.

Naše travní koberce jsou vypěstovány z vysoce kvalitních tuzemských travních směsí v těchto kategoriích: -středně zátěžový–pro zahrady a parky -hřišťový–pro vysokou zátěž na sportovištích. Široké využití: -parky -zahrady -střešní zahrady -fotbalová hřiště -dětská hřiště -ostatní travnaté plochy.

Dodávka, montáž, prodej: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné třívrstvé, korkové, marmoleum, vinyl, PVC, dřevěná dýha, dřevěné palubky - renovace parket - interiérové dveře PRÜM, HORMANN, CARMAN DOORS, - sádrokarton, sádrokartonové konstrukce, minerální podhledy .

Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - parkety, PVC, koberce, plovoucí podlahy.

Prodej: -levné koberce výprodej z výstav a veletrhů -laminátové podlahy.

Výroba nábytku. Dodávka a pokládka masivních dubových podlah.

Prodej a pokládka podlahových krytin. Zajišťujeme dodávku, montáž a prodej podlahových krytin včetně čistících zón. Renovace a opravy starých podlah, dále vyrovnávání podkladů. Maloobchodní i velkoobchodní prodej doplňků, čisticí prostředky vhodné k údržbě podlah jako jsou laky, tmely, lepidla a podlahářská chemie.

Nabízíme prodej i výkup rustikálního a holandského nábytku.V naší nabídce najdete starožitnosti i úplně nový nábytek. Vybrat si můžete z různého nábytku,  sedacích souprav-kožených i látkových, obývacích stěn, skříněk, komod, stolů, stolků, židlí, jídelních souprav, ložnic a mnoho dalšího. V naší nabídce najdete i kusové koberce. Zajistíme výkup ...

Práce: - podlahářské - pokládka koberců.

Výroba: - interiérové vybavení - nábytek - kuchyně - celodřevěné podlahy - dveře, schody

Renovace dveří a nábytku: -všechny dveře, dveří -venkovní, vnitřní -domovní dveře -zárubní, zárubně -schodišť, schodiště -systém schod na schod pro všechny schodiště -renovace kuchyň, kuchyně -systém zaměnitelných čelních dvířek pro všechny kuchyně -renovace koupelnový nábytek -skříňový nábytek. Nové dveře - dodávka a ...

Služby: - interiérové studio - kompletní realizace interiérů

Čalounictví-čalounické práce všeho druhu. Opravy-brašnářství: - tašky, kabelky, aktovky, kufry, batohy - výměna zipů, zavírání, ucha u tašek - výměna zipů-boty, kalhoty, batohy apod. Podlahářské práce, pokládání: - podlahové krytiny: - koberce - linolea - PVC. Široký výběr dle vzorníku - skvělé ceny. Výroba, šití: - ...