Mezi nejčastější podlahové krytiny v interiérech řadíme PVC podlahy, linolea, marmolea, metrážové a kusové koberce, vinylové, dřevěné, laminátové, korkové a plovoucí podlahy. Kromě krytin lze zakoupit i doplňky, jako jsou rohože, podložky nebo lišty.

ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
Podlahu z masivu, která vám bude sloužit celý život a dodá vašemu domovu příjemnou atmosféru, na zakázku vyrábí firma ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Dodáváme třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro jakýkoliv styl interiéru, od moderní minimalistické novostavby ve skandinávském stylu až po rustikální vesnickou usedlost. Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř ...
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Společnost FLOMAT je specializovaný prodejce rohoží, podlah a podlahovin. Prodává průmyslové podlahy všeho druhu. Široký sortiment zahrnuje vstupní rohože, čistící zóny, podlahy a podlahoviny z gumy a plastu, pracovní a průmyslové rohože i protiskluzové nášlapy a další. Všechny naše podlahy splňují vyšší nároky a požadavky pro své používání.
FLOMAT.cz - specializovaný prodejce průmyslových podlah všeho druhu
Buchara, s.r.o. působí na českém trhu již více než 15 let. Po celou dobu své existence se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem ručně vázaných koberců.

Prodej, pokládka: - dřevěné a plovoucí podlahy - parkety.

Koberce Capita Výroba, prodej: -koberce -pvc -doplňky.

Na Českém trhu působíme od r. 1994 jako fyzická osoba a máme zkušenosti s výrobou a montáží skříní a kuchyní na míru a také plovoucích podlah. Zabýváme se především návrhy a dodávkami interiérů. Veškeré práce, služby a výrobky si u nás můžete objednat jako celek i jednotlivě. Nabízíme Vám produkty z oblasti: - kuchyní - podlah - ...

Kuchyňské a bytové studio. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětský nábytek - židle, stoly - postele - dveře, zárubně - obývací pokoje - podlahy - lišty.

Žaluzie Nymburk - Ateliér dům a byt Stínící technika Nabízí: - vestavěné skříně INDECO CZ na míru (do výšky 280 cm) s posuvnými dveřmi - žaluzie - předokenní rolety - protihmyzové sítě - korek - zatahovací dveře (plast, koženka, masív) - plovoucí podlahy - polystyrenové kazety, lišty - tapety - panelové a dřevěné ...

Kuchyňské linky TESI Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej, dodávka kuchyňské linky na míru, kuchyňských linek, kuchyní. Výroba, prodej skříňový nábytek, komerční nábytek, vitríny a prodejní pulty. Prodej, pokládka plovoucích podlah, plovoucí podlaha, laminátové plovoucí podlahy. Dodávky interiérů na klíč. Vizualizace návrhu ...

Podlahářství. Prodej a montáže: - podlahoviny: - PVC - plovoucí podlahy - koberce, korky - linolea. Vyrovnávání podlahy. Cenová nabídka zdarma.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - vinylové podlahy.

Podlahářství Ústí nad Orlicí, Česká Třebová Studio zdravého bydlení Prodej a pokládka podlahových krytin. Nabízíme plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, vinylové a PVC, koberce. Prodáváme ortopedické, zdravotní matrace, polštáře, přikrývky, rošty, garnýže. Postele, nábytek. Terasy WPC Provozujeme eshop. Provádíme hloubkové čištění ...

Služby: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce

AB-INTERIER Nabízíme kompletní podlahářské práce, prodej a pokládku lin, koberců, plovoucích laminátových a dřevěných podlah, prkenných podlah a parket. Dále nabízíme prodej a montáž dveří a zárubní, montáž protipožárních dveří, renovaci dřevěných podlah, obklady stěn a stropů ze dřeva a zednické práce v interierech.

Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny - laminátové plovoucí podlahy - PVC podlahy - korkové podlahy - koberce - sportovní podlahy.

Výroba schodů a schodišť, dveří, kuchyní, vestavných skříní, dřevěného nábytku.

Truhlářství, tesařství. Truhlářské práce: - okna – špaletová, zdvojená, jednoduchá, eurookna - dveře – vnitřní, dřevěné, dýhované včetně zárubní - vchodové, garážová vrata - schodiště – celodřevěné, obklady beton. schodišť včetně zábradlí - podlahy – parketové, prkenné, plovoucí - obklady – stropů a stěn - nábytek – kuchyně, ...

AB Parket Prodej, montáž: - dřevěné, laminátové, plovoucí podlahy - vlysové parkety Prodej: - laky, tmely, lepidla Půjčovna: - brusky na parkety. Poradenská služba.

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Velkoobchod, prodej, dodávka, montáže: - interiérové dveře a zárubně značky SAPELI - dřevěné exteriérové dveře značky Loprais - plovoucí podlahy Meister a Quick-Step - dveřní kování firem Twin a M&T. Autorizovaný prodejce firmy SAPELI.

Stolářství, truhlářství. Zakázková stolařská výroba, prodej: -vstupní a mezipokojové dveře -dveře SAPELI a LIGNIS -samonosné schodiště -obklady schodiště. Prodej, pokládání: -dřevěné podlahy.

Prodej, dodávka, realizace: - anhydritové podlahy. Dodávka, prodej: - ekologické tvárnice pro nízkoenergetické domy IZOBLOK - suché stavební směsi. Prodej a realizace: - žebírkové stropy. Realizace: - anhydritové podlahy - betonové samonivelační potěry - práce se suchou stavební směsí pro průmyslové podlahy.

Prodej, pokládka: - PVC - koberce - korek. Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn. Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Prodej, montáž: - interiérové dveře - garážová vrata - plastová okna - PVC - vinylové podlahy - plovoucí podlahy - koberce - lišty

Podlahářství. Prodej, maloobchod, pokládka, montáž: -plovoucí podlahy dřevěné a lamino -PVC linoleum -korek -parkety -koberce -lité podlahy -bambusové podlahy "bambopol". Práce: -podlahářské, podlahář.